Dijous 28 de novembre

"Peixos d'aigua dolça (en aigua salada)" opta al Premi Boehringer Ingelheim al periodisme en medicina

Forma part dels 25 finalistes que han estat seleccionats entre més de 400 treballs

"Peixos d'aigua dolça (en aigua salada)",  de Marc Serena i Biel Mauri, emès al "Sense ficció", ha estat seleccionat entre més de 400 treballs per formar part dels 25 finalistes que opten al Premi Boehringer Ingelheim al periodisme en medicina.
 
Aquesta és la 32a edició d'un premi que reconeix la tasca de periodistes i de mitjans de comunicació en la divulgació dels avenços que hi ha en la cura de la salut humana i animal. Des del 1985, més de 2.200 periodistes espanyols han participat en les diferents categories i més de 60 professionals han estat premiats.
 
"Peixos d'aigua dolça (en aigua salada)", emès pel "Sense ficció" el 16 d'octubre del 2018, retrata la situació de les persones amb autisme a Catalunya a partir del seguiment del dia a dia del Marc, de 10 anys, de la Mariona, de 23, i de les seves famílies.

El documental ha rebut anteriorment diferents reconeixements, com el premi del públic en el primer festival sobre la discapacitat de Cullera, al País Valencià i el Premi de Periodisme Científic Concha García Campoy, El programa "Sense ficció" de TV3 també va rebre el premi Zapping per l'emissió dels documentals "La música és vida", "Utopia iogurt" i "Peixos d'aigua dolça (en aigua salada)".


El dijous 28 tindrà lloc la selecció dels guanyadors, un per a cada una de les cinc categories.