En preparació

"L'últim sopar", el comiat de Carme Ruscalleda del restaurant Sant Pau, aviat a "Sense ficció"

Després de 30 anys, el reconegut restaurant tancarà les portes definitivament la nit del 27 d'octubre.

Carme Ruscalleda és la xef amb més estrelles Michelin del planeta. Una dona perseverant que, en un món d'homes, s'ha guanyat a pols un lloc fix entre els millors cuiners internacionals.

El Sant Pau és el seu restaurant conegut arreu del món.

Un arriscat projecte personal que ha bastit del no-res al llarg de trenta anys d'èxits. Ara ha decidit tancar-lo i dir adeu al somni de la seva vida.

 

 

24 hores que canviaran una vida

"L'últim sopar" documenta les vint-i-quatre hores que transcorren abans, durant i després del tancament del seu restaurant. Amb accés exclusiu i il·limitat a la intimitat de la protagonista, del seu equip i de la seva família.

L'espectador és testimoni de primera mà d'un esdeveniment emocionant, espectacular i irrepetible. Davant la càmera, Carme Ruscalleda l'afronta al descobert sense amagar-se de res.

Aquesta no és una història de final trist. Amb el tancament del Sant Pau, la Carme Ruscalleda es reinventarà, com sempre ha fet, per afrontar nous reptes, a la cuina i a la vida.

"L'últim sopar" és una producció de TV3 amb la col·laboració de Broadcaster dirigida per Joan Celdran. S'emetrà el 6 de novembre a TV3 en el programa "Sense ficció".

 

VÍDEOS RELACIONATS