Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
L'homenatge del seu primer entrenador

L'Albert va triomfar en l'esport i en la vida des del primer moment

Quan aquell nano menut que venia de Girona per fer les proves a les categories base del Balonmano Granollers va aparèixer per la porta, ningú no sabia que tenia una habilitat molt preuada en el món de l'handbol: el llançament amb la mà esquerra. Però la gran lliçó de l'Albert van ser la seva alegria, companyonia i capacitat de sacrifici. El seu primer entrenador al Balonmano Granollers fa un petit homenatge particular a aquell jugador que mai no es va rendir

Enllaç a altres textos de l'autor

Sergio Pozo

Entrenador del segon equip del BM Granollers

@spozo84
TEMA:
Càncer

"Exercici corporal d'agilitat, destresa o força, que es practica individualment o en grup, amb finalitat lúdica o competitiva i seguint unes regles establertes". Aquesta és la definició que ens dona l'Institut d'Estudis Catalans sobre la paraula esport. Tothom sap, sobretot aquells que ens hi dediquem, que l'esport és quelcom més que la simple activitat física. Esforç, constància, superació, sentiment de pertinença... Aquests valors intrínsecs en l'activitat esportiva van ser els que van fer triomfar des d'un primer moment l'Albert en el món de l'esport i en la vida.

Encara avui recordo amb nostàlgia aquella final de temporada amb l'equip infantil del Balonmano Granollers. Un nano de Girona volia venir a fer una prova per incorporar-se a les categories base del nostre club. Quan el vam veure aparèixer per la porta, ens va sobtar ja que era més aviat menut i amb la seva peculiar rasta. Després de les presentacions, ens vam posar a entrenar i de seguida vam observar que era un jugador amb qualitat i amb molta habilitat en el seu llançament amb la mà esquerra, un valor molt preuat dins del món de l'handbol. Però no va ser aquesta la millor qualitat que li vam veure, era un jugador que desprenia alegria, companyonia i capacitat de sacrifici, com palesa el fet que baixava cinc dies a la setmana de Girona a Granollers per complir el seu somni.

 

Albert López juga amb l'equip del Balonmano Granollers. Fotografia del web #viviracontracorriente

 

La temporada següent, es va incorporar de manera definitiva al club i es van confirmar totes les bones sensacions que ens havia transmès. Els seus pares explicaven, entre orgullosos i preocupats, que aprofitava els llargs trajectes en cotxe per fer els deures, ja que arribava molt tard a casa. En tota aquella temporada, no recordo cap moment que no li veiés la mateixa alegria del primer dia. De fet, no recordo haver-me trobat mai amb ell i no veure el somriure dibuixat a la seva cara.

 

 

Sergio Pozo, entrenador del segon equip del BM Granollers, va ser el primer entrenador de l'Albert López

 

Si es llegeix atentament la biografia que va escriure a la seva pàgina web, #viviracontracorriente, ell explica que l'handbol li va ensenyar el respecte, el compromís, l'esforç i sobretot a no rendir-se mai. Això és el que va fer l'Albert, no rendir-se mai ni dins d'una pista d'handbol ni en cap de les dificultats que li va plantejar la vida.

 

'Pilots', de Pep Santiago Amich
ARXIVAT A:
Càncer
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut