Propera temporada

La tardor tindrà quatre estrenes amb segell "marca de la casa"

"Sense ficció" acaba l'any del desè aniversari amb una oferta representativa de la seva aposta: ser el programa de referència de documentals de televisió en "prime time". L'espai dirigit per Montse Armengou ofereix un ampli registre de documentals amb un denominador comú: qualitat, temes exigents i bones audiències.

La tardor comptarà amb quatre estrenes: 

 

Temps d'espera (Montserrat Besses i Pere López) s'acosta a familiars de persones desaparegudes: l'angoixa d'unes desaparicions que poden durar hores, mesos o que no es resolen mai.

 

Fills maltractadors, pares amb pors (Josep Rovira i Jacob Peña) aborda sense embuts una realitat que creix en la nostra societat: la  violència filioparental.

 

A Paper mullat  (Albert Elfa i Ricard Belis), nens i nenes denuncien la vulneració dels seus drets bàsics, des d'abusos sexuals a l'herència climàtica que els deixem, amb motiu del 30 aniversari de la Declaració dels Drets dels Nens.

 

Gent del barri (Mireia Pigrau i Josep M. Porta) ens ofereix la mirada dels veïns sobre la transformació del Poblenou, els que no poden pagar el preu de seguir en una de les zones més cobejades de Barcelona, el 22@.

 

A més, a Els secrets de l'1 d'octubre veurem si el que va passar aquell dia és exactament el que s'ha explicat en el judici al procés. Accedirem en exclusiva al Cas Susqueda: un sospitós perfecte. Amb Lluís Permanyer redescobrirem el Passeig de Gràcia i en què s'està transformant. I a Amenaça incandescent, de la mà dels experts que van viure la tragèdia de l'incendi d'Horta de Sant Joan, veurem els devastadors focs a què ens aboca el canvi climàtic a casa nostra.