Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Els mestres del teatre gestual català

"Tricicle 40", a "Sense ficció"

El programa estrena "Tricicle 40", un retrat vibrant i ple d'humor de la darrera gran companyia de teatre gestual, que després de 40 anys de carrera està a punt d'abaixar el teló per última vegada.

Aquesta és la història del Carles, el Joan i el Paco, tres joves actors de Barcelona que a l'inici dels anys 80 van iniciar la seva trajectòria junts i van revolucionar la comèdia catalana. Quaranta anys després, El Tricicle es prepara per acomiadar-se dels escenaris.

En aquest documental, Carles Sans, Joan Gràcia i Paco Mir expliquen, en present i en primera persona, aquesta història d'audàcia, d'èxit, de perfeccionisme, d'amistat i de milers i milers de gags.

"TRICICLE 40" mostra com treballen, què s'amaga darrere l'escenari i repassa les grans fites de la seva carrera: la gènesi del seu estil amb "Manicomic", la seva mítica actuació al programa "Un, dos, tres", l'eclosió de la companyia amb "Exit" i "Slastic" o la seva participació en la cloenda dels Jocs Olímpics de Barcelona 92.

El documental compta amb la participació d'amics i col·laboradors, com Joan Manel Serrat, Andreu Buenafuente, Sílvia Abril, Josep Pons, Aitana Sánchez Gijón, Jose Corbacho o Javier Cansado, entre altres, que aporten la seva mirada a un dels grans referents de la comèdia, una companyia mítica i irrepetible, que està a punt d'abaixar el teló per darrera vegada.

 

Fitxa tècnica
Direcció: Francesc Escribano i Luis Carrizo
Guió: Francesc Escribano
Realització: Luis Carrizo
Redacció: Ana Joven i Bet Isasi-Isasmendi
Muntatge: Mónica Pérez
Producció executiva Minoria Absoluta: David Felani
Producció executiva TV3: Sílvia Pairó
Producció executiva RTVE: Andrés Luque

"TRICICLE 40" és una producció de Minoria Absoluta en coproducció amb TV3 i RTVE.

La companyia de teatre Tricicle ha estat guardonat aquest any amb el Premi Nacional de Cultura.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut