Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
L'altra cara del Mundial de Qatar

La vida als camps de treball de Qatar 2022

El Mundial de futbol de Qatar està a punt de començar. Totes les mirades s'adreçaran als equips que es disputen la copa i les instal.lacions on es farà la competició. El documental "La copa dels treballadors. L'altra cara del Mundial" s'ha fixat en la feina i les condicions laborals del milió sis-cents mil treballadors que les han construït

El 60% de la població de Qatar viu en camps de treballadors. És d'on procedeixen o on han anat a parar els empleats contractats per centenars d'empreses qatarianes i multinacionals que han construït les infraestructures i els estadis del Mundial de futbol. Els autors de "La copa dels treballadors. L'altra cara del Mundial" ("The workers cup") han tingut accés a les obres dels estadis i també als camps de treball.

 

Més d'un milió i mig de treballadors, sobretot migrants, han construït les instal·lacions de Qatar 2022 (Documental "La copa dels treballadors. L'altra car)

 

El 60% de la població de Qatar viu en camps de treballadors (Documental "La copa dels treballadors. L'altra car)

 

El documental segueix un grup de treballadors que entrenen per competir en un torneig de futbol propi, la Copa dels Treballadors, impulsat pel comitè organitzador de la Copa del Món del 2022. 24 empreses relacionades amb projectes del Mundial han format equips, les mateixes empreses que els han contractat als països asiàtics, africans i àrabs, que els fan treballar en jornades extenuants, que els aïllen en camps que semblen presons i que controlen els seus permisos de residència i la seva vida: no poden canviar de feina ni deixar de treballar ni sortir del país. L'altra cara del Mundial de Qatar.

 

Les empreses que han construït les infraestructures han organitzat una competició per als seus empleats (Documental "La copa dels treballadors. L'altra car)

 

Podeu veure el tràiler de "La copa dels treballadors. L'altra cara del Mundial" aquí.

 

📲 #FIFAGateTV3

ARXIVAT A:
Mundial Qatar 2022
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut