Les fans de les boy bands viuen pendents de tot el que es publica sobre els seus ídols
L'obsessió pels grups musicals, al "Sense ficció"

"Jo era una noia normal, abans de ser fan dels One Direction"

Les boy bands van néixer als anys 60 amb els Jackson Five, els Monkees i els Beatles. El fenomen va arribar a l'apoteosi a partir del 2010 amb el grup britànic One Direction. El documental "Fans de les boy bands", que estrenem al "Sense ficció", retrata els rituals, les cabòries i les obsessions de quatre noies, fans absolutes de bandes històriques, totes marcades pel mateix patró

La Dara i l'Elif són fans de boy bands i això els ha canviat la vida.
 

"No em puc imaginar la meva vida sense els Take That. Són com el pilar de la meva existència. És una religió i estic disposada a convertir-hi els altres."

"Els One Direction són perfectes, són com barbies, com si no fossin humans. Perquè els humans no són tan perfectes."

 

A la Dara, ser fan de les boy bands li va canviar la vida ("Fans de boy bands")


Tot el dia estan pendents, literalment, de tot el que es publica sobre els seus ídols, de cada tafaneria que generen, dels seus canvis de look, les seves declaracions, videoclips, concerts... igual que la Sadia, fan dels Backstreet Boys.

 

"Sabia el número de sabata que portaven, el menjar que els agradava més, els programes que veien. Sabia, evidentment, el dia del seu aniversari, els colors que més els agradaven... em pensava que n'era una experta."

 

"Fans de boy bands" és un documental que explica la història de quatre noies i dones divertides, sinceres i molt diferents, que l'amor per una boy band va transformar. 

 

"-Com era la teva vida abans dels One Direction? 

-Era una persona social. Tenia molts amics. Parlava més i estava més centrada en els estudis."

 

Backstreet Boys, una de les band boys que segueixen un mateix patró ("Fans de les boy bands" )
 


Dels Beatles als One Direction, passant pels Backstreet Boys i els Take That. I que ens retorna a la bogeria, els somnis i els sentiments de l'adolescència. Gravada al llarg de quatre anys i amb protagonistes de tres generacions, aquesta íntima història de creixement segueix quatre dones i ens revela les seves obsessions pels grups musicals de nois, marcats, sovint, pel mateix patró: "El més important sens dubte és l'amor, perquè quan una noia escolta una cançó ha de creure que l'hi canten a ella. Entre les personalitats de la boy band hi ha el "misteriós", el "guapo", "l'assenyat" i el "sexi". 

Totes quatre han d'enfrontar-se als reptes de l'amor, la sexualitat, la família i la fe, mirant de resoldre els problemes i les contradiccions que comporta estimar una boy band.       

Una producció d'Over Here Productions, CM Gringlas Family Trust & JADW Nominees Pty Ltd . Documental dirigit per JESSICA LESKI, produït per JESSICA LESKI i RITA WALSH, amb música original de JED PALMER.

 

 

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut