11 de desembre a les 12.00

Es pot fer bon periodisme i "infoshow" alhora? Taula rodona per celebrar els 10 anys de l'Agència de Comunicació Social.

Aquesta és la pregunta a què intentaran donar resposta tres periodistes en la taula rodona que tindrà lloc al Col·legi de Periodistes de Catalunya l'11 de desembre i què està organitzada per l'Agència de Comunicació Social

Montse Armengou, directora del programa "Sense ficció" de TV3; Helena López Vallejo, periodista especialitzada en moviments socials i veïnals a El Periódico de Catalunya, i Albert Om, director del programa "Islàndia" a RAC1, són els convidats en aquesta trobada d'intercanvi de coneixements, que se celebra per commemorar els 10 anys de l'Agència de Comunicació Social i que modera Montse Santolino, cap de premsa de Lafede.cat.

L'Agència de Comunicació Social --dins de la Federació d'Entitats d'Acció Social (ECAS)-- neix el desembre del 2009 per fer sentir la veu de l'acció social i donar visibilitat a les problemàtiques socials, sensibilitzar la ciutadania i fer incidència en l'àmbit de les polítiques públiques.

Inscripció per participar-hi

Hi haurà un pica-pica després de l'acte.