Dimarts, a les 21.55 i les 23.45, a TV3

Canvi de programació: "Sense ficció" estrena "Vox, la ambición de Santiago Abascal" i, després, "A punt de fer tard"

Avui, a les 21.55, TV3 canvia la programació del "Sense ficció" amb motiu del resultat de les eleccions andaluses. És per això que just després del "TN vespre" s'emetrà "Vox, la ambición de Santiago Abascal", i "A punt de fer tard", sobre el canvi climàtic, a les 23.10. No s'emetrà "Gràcies per la pluja".

Amb motiu de la cimera del clima de Katowice, TV3 i el 33 preparen una programació especial aquesta setmana sobre el canvi climàtic. "Sense ficció" estrena "A punt de fer tard" ("Before the Flood"), on Leonardo DiCaprio viatja arreu del món per conèixer els efectes del canvi climàtic.

 

"A PUNT DE FER TARD" ("BEFORE THE FLOOD")
EMISSIÓ: Dimarts 4 de desembre, a les 21.55, a TV3
INTERNET: en directe, geolocalitzat a Espanya

 

Leonardo DiCaprio viatja per tot el món per veure i comprendre els devastadors efectes del canvi climàtic
En aquest viatge com a missatger de les Nacions Unides pel canvi climàtic, s'entrevista amb científics i líders polítics.
Estem a temps de revertir aquest procés? Com es podria aconseguir?

 

"Com a actor, em guanyo la vida fingint. Interpreto personatges de ficció que sovint resolen problemes ficticis. I crec que la humanitat ha enfocat el canvi climàtic de la mateixa manera.", Leonardo DiCaprio

 

Leonardo DiCaprio, actor oscaritzat i missatger de les Nacions Unides pel canvi climàtic des de l'any 2014, viatja als cinc continents i a l'Àrtic per presenciar els efectes del canvi climàtic de primera mà. Les companyies de carburants fòssils als Estats Units, les illes del Pacífic que desapareixeran en un futur pròxim o l'alarmant desglaç de l'Àrtic són alguns dels escenaris del seu recorregut. Leonardo DiCaprio fa expedicions amb científics i s'entrevista amb polítics de lluiten contra la inacció. També descobreix una campanya de desinformació orquestrada per poderosos interessos amb l'objectiu de confondre els ciutadans sobre la urgència de la crisi climàtica.

 

 

El documental dona exemples de solucions polítiques, empresarials, energètiques i d'altres que podem emprendre individualment com a consumidors per lluitar contra el canvi climàtic, alhora que interpel·la l'espectador perquè pressioni l'estament polític per afavorir mesures que aturin els efectes del canvi climàtic i s'inverteixi en energies renovables.
 
"A punt de fer tard" ("Before the Flood") és una producció de National Geographic i Ratpac Documentary Films (2016). És el tercer documental sobre medi ambient del director Fisher Stevens, guanyador d'un Oscar al millor documental per "The Cove", emès per "Sense ficció" l'any 2012.


Protagonistes
Leonardo DiCaprio
Bill Clinton
John Kerry
Barack Obama
Mark Monroe


Més informació
Web: https://www.beforetheflood.com/
 

Dirigit per Fisher Stevens.

 

 

 

 

ÀUDIOS RELACIONATS