"Selfie". Aquest és un dels conceptes més populars i emprats quan ens referim a les tendències que ens acosten internet, les xarxes socials i, en definitiva, les tecnologies més interactives. Quan parlem de "selfie" ens referim a aquelles fotografies que ens fem nosaltres mateixos habitualment amb la càmera del telèfon mòbil. Vindria a ser com un autoretrat modern que, per a molts, es va fer tremendament popular gràcies a l'actiu i presentadora Ellen DeGeneres a la gala dels Oscars del 2014. Actualment, xarxes socials com Facebook, Twitter o Instagram estan completament envaïdes per aquests famosos retrats.

En aquest sentit, i aprofitant la nova i imparable manera de comunicar-nos a través de la xarxa, el canal Esport3 ha volgut apostar per un format innovador i modern, basat en entrevistes de profunditat a esportistes d'elit. Seran entrevistes de caire personal, intemporals i lligades a la manera com cada convidat s'expressa pels diferents canals de comunicació que té al seu abast. Canals de comunicació que sovint radiquen en les seves pròpies xarxes socials i els perfils digitals que han anat fent en els últims anys i a través dels quals podem aprofundir en la seva vida o el seu dia a dia.

A través d'aquest nou format, es pretén fer una "selfie" de cadascun dels entrevistats, per descobrir els seus hàbits, les seves preocupacions i allò que els emociona a través de les eines que ells mateixos fan servir, de les seves llistes de Spotify amb la música que els fa vibrar i dels seus amics, familiars o confidents, que els abordarà en qualsevol moment amb preguntes autogravades en vídeo al més pur estil "selfie".

Però l'esportista i el seu entorn no seran els únics protagonistes. A "Selfie" també volem donar la veu als espectadors i aficionats. Ells tindran l'oportunitat d'interactuar amb el convidat a través de preguntes o missatges enviats a través de les principals xarxes socials, com ara Twitter.

L'encarregat de presentar aquest programa és el periodista Jordi Gil.

 
Anar al contingut