Josep Puigbó, a "(S)avis"
Josep Puigbó, a "(S)avis"

"(S)avis", el programa d'entrevistes en profunditat, dirigit i presentat per Josep Puigbó, enceta la vuitena temporada. Els protagonistes són personalitats que, des de la ciència, l'art, la fe, l'educació o el pensament, no només han viscut la nostra història recent, sinó que han contribuït a escriure-la.

Cada setmana coneixerem el testimoni i l'exemple d'un savi o d'una sàvia que ha protagonitzat alguns dels moments més intensos del nostre passat més recent. Una conversa franca i profunda que revela aspectes íntims dels personatges sobre les seves vides, i les circumstàncies que les han envoltades, i s'interessa també per la seva visió del món d'avui i les nombroses incògnites que planteja el futur.

Una de les seves particularitats és l'espai on s'han enregistrat les entrevistes. Després del Saló del Vigatà del Palau Moja, la capella del Convent dels Àngels o l'Espai Baronda -escenaris de temporades anteriors-, aquesta vegada l'equip del programa ha decidit tornar a casa per instal·lar-se al plató número 1 dels estudis de Televisió de Catalunya a Sant Joan Despí.

"(S)avis" -una producció associada de TVC amb la productora UNDATIA comunicació- esdevé un autèntic testimoni audiovisual d'una generació que ha viscut alguns dels moments més intensos del nostre passat més recent. El programa s'emet tots els dijous a les 21:55 pel 33.

 

El presentador

Llicenciat en Ciències de la Informació (UAB), Josep Puigbó va començar a Ràdio Olot quan només tenia 14 anys, una emissora que després va dirigir juntament amb Ràdio Costa Brava. Va col·laborar en el començament de Ràdio 4 (RNE a Catalunya). Va arribar a Catalunya Ràdio el 1991 per dirigir i presentar diversos informatius i programes.

La seva carrera televisiva comença a TVE Catalunya el 1989. Arriba a TV3 el juliol del 1990, que comença a conduir el "Telenotícies cap de setmana" i el programa d'economia "Diners", també va presentar el "Telenotícies migdia". L'octubre del 1999 va crear el programa "Àgora". Després d'un període a TVE, al Canal 9 i a 8tv, el setembre del 2012 torna a TV3 per dirigir i presentar "(S)avis".

Ha publicat diversos llibres pels quals ha obtingut premis i reconeixements com el Premi University Southsouth Carolina ICFE de comunicació, entre d'altres.

 

Crèdits

Direcció: Josep Puigbó

Realització: Maria Pinell

Producció: Sesse Espona

Coordinació i guió UNDATIA: Carlota Casas

Ajudants de realització: Joe Peire i Enric Ruiz

Ajudants de producció: Ramon Montesinos i Montse Motis

 

 

 

 

Documentació: Àngels Serres, Mònica Ceide, Lídia Sotés i Àngels Font

Disseny de llum: Josep Lluís Rodelas

Disseny d'espai: Santi Traïd

Coordinació de continguts: Lluís Cuevas

Producció executiva: Laura Cuadrado i Cristian Trepat

Producció executiva UNDATIA: Salvador Solé

 

 

 

Anar al contingut