Josep Puigbó, a "(S)avis"
Josep Puigbó, a "(S)avis"

"(S)avis", el programa d'entrevistes en profunditat, dirigit i presentat per Josep Puigbó, enceta la vuitena temporada. Els protagonistes són personalitats que, des de la ciència, l'art, la fe, l'educació o el pensament, no només han viscut la nostra història recent, sinó que han contribuït a escriure-la.

Cada setmana coneixerem el testimoni i l'exemple d'un savi o d'una sàvia que ha protagonitzat alguns dels moments més intensos del nostre passat més recent. Una conversa franca i profunda que revela aspectes íntims dels personatges sobre les seves vides, i les circumstàncies que les han envoltades, i s'interessa també per la seva visió del món d'avui i les nombroses incògnites que planteja el futur.

Aquesta temporada convida a descobrir personalitats tan interessants i diverses com el publicitari i creatiu Lluís Bassat, la ninotaire Pilarín Bayés, l'exministre i enginyer Joan Majó, el compositor avantguardista Josep Maria Mestres Quadreny, el monjo i editor Josep Massot, el poeta Lluís Solà, l'actriu Carme Sansa, el pianista i compositor Francesc Burrull, la historiadora Anna Sallés, l'artista multidisciplinar Albert Vidal, la metgessa Carme Valls Llobet, l'home de teatre Feliu Formosa i la fotoperiodista Joana Biarnès, que malauradament va morir uns dies després de l'enregistrament de l'entrevista.

Una de les novetats de la temporada és l'espai on s'han enregistrat les entrevistes. Després del Saló del Vigatà del Palau Moja, la capella del Convent dels Àngels o l'Espai Baronda -escenaris de temporades anteriors-, aquesta vegada l'equip del programa ha decidit tornar a casa per instal·lar-se al plató número 1 dels estudis de Televisió de Catalunya a Sant Joan Despí.

"(S)avis" -una producció associada de TVC amb la productora UNDATIA comunicació- esdevé un autèntic testimoni audiovisual d'una generació que ha viscut alguns dels moments més intensos del nostre passat més recent. El programa s'emet tots els dijous a les 21:55 pel 33.

Anar al contingut