Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Josep Puigbó conversa amb el polifacètic artista

Albert Vidal a "(S)avis": "El teatre en general, tal com el veiem a les sales, està molt endarrerit"

Mim, actor, cantor tel·lúric, performer, bufó, místic i filòsof, està considerat un dels artistes més brillants i singulars de l'escena catalana contemporània. Josep Puigbó ha conversat amb Albert Vidal a "(Savis)"

Nascut al carrer Muntaner de Barcelona, Albert Vidal (1946) confessa que quan tenia 10 anys ja sabia que estava predestinat a una cosa de molt especial. Per ell les arts escèniques permeten qüestionar-nos la nostra comprensió de la realitat i qualsevol espai pot convertir-se en un escenari que dugui a la reflexió sobre la vida i la mort. D'aquí, segurament, que ell mateix es consideri un home del Renaixement.

Mim, actor, cantor tel·lúric, performer, bufó, místic i filòsof, està considerat un dels artistes més brillants i singulars de l'escena catalana contemporània. Expert en l'art de la transmutació, és capaç de desaparèixer dels escenaris per, al cap d'un temps, donar-se de nou al món. Tot plegat, per no repetir-se.

 

Les millors frases de l'entrevista a "(S)avis"

"Als 10 anys, jo ja sabia que estava predestinat a quelcom de molt especial."

"El teatre en general, tal com el veiem a les sales, està molt endarrerit. Ara es comencen a comprendre coses que jo havia fet fa 30 anys."

"Destruir-te a tu mateix per renéixer de les teves cendres".

"Hi ha molta gent vàlida al món, però se la sent poc. És important que hi hagi una revolució del pensament."

"Catalunya inquieta molt al món. Podem aportar moltíssim a la cultura universal."

"El cristianisme és l'única religió que va descobrir l'amor humà".

"La força del tu ets tu, jo soc jo, però jo soc tu i tu ets jo; aquesta força pot arribar a destruir parets d'incomprensió i fanatismes que no permeten fer funcionar la raó."

"Intento oblidar tot el que he fet per començar de zero cada vegada."

"Tots som presidents, tots, i com a poble, més."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut