El 33 reparteix al llarg de la seva programació poemes contemporanis musicats pel compositor Rudy Gnuttien en què diverses personalitats del món artístic i cultural català, com Vicenta N'Dongo, Benedetta Tagliabue, Alex Brendemühl o Calixto Bieito, reciten versos d'Eduard Sanahuja, Francesc Parcerisas, Eduard Escoffet o Màrius Sampere, per posar-ne només uns quants exemples.

"Sampler d'amor" ofereix un registre poc convencional, tant en la forma com en l'estil. Dóna llibertat total a la interpretació dels poemes i tots els rapsodes sedueixen amb la manera de recitar, entendre i fer seus els textos. Són 15 peces que queden impregnades del caràcter de cada lector.

Rudy Gnutti, italià de Brescia, deixeble d'Ennio Morricone i autor de bandes sonores de pel·lícules argentines, espanyoles o italianes, ha compost música original per a cada poema. Domènec Duesa ha fet la selecció de poemes d'autors de renom (Joan Brossa, Casasses, Margarit) i nous joves valors (Eduard Escoffet). El procés de tria ha estat particularment complex, ja que s'ha fet pensant en les personalitats d'uns intèrprets i, a la vegada, en el que busca "Sampler d'amor": frescor, espontaneïtat, sorpresa i, per què no, ruptura.
Anar al contingut