Una escena de "Tic tac"
Una escena de "Tic tac"
Diumenge, a les 22.00, al 33

"Tic tac", de Rosa Vergés, a "Sala 33"

"Sala 33" continua el cicle dedicat a Rosa Vergés amb "Tic tac"

Diumenge 27 de desembre, a les 21.45, "Sala 33" continua el recorregut per la filmografia de Rosa Vergés, una de les directores fonamentals per entendre l'evolució del cine català recent. El programa recupera la pel·lícula "Tic tac".

Sinopsi

L'Hèctor, un espavilat nen de set anys, ha escrit una carta als Reis molt especial: vol conèixer l'eternitat. El seu desig posa en perill les vacances amb els seus pares a França. Comencen les complicacions quan el tren en què viatgen s'atura en una misteriosa estació sense nom i l'Hèctor baixa a l'andana, on hi ha una bústia reial per tirar la seva carta. El tren se'n va i l'Hèctor es queda tot sol i trist a l'andana solitària, mentre el rellotge de l'estació, inexplicablement, va perdent les hores. Tot canvia, però, quan l' Hèctor coneix el Bibu, el fill minusvàlid del cap d'estació, i l'Olívia, la dolça germaneta del Bibu, que fa llaminadures i toca el violí. Ells ajudaran l'Hèctor a recuperar el temps perdut.

Fitxa tècnica

Direcció: Rosa Vergés / Durada: 90 minuts
Producció: Avanti Films i Televisió de Catalunya, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, 1995
Guió: Rosa Vergés i Edmon Roch
Fotografia: Tomàs Pladevall (color)
Música: J. M. Pagán
Intèrprets: Sergi Ruiz (Hèctor), Martí Milla (Bibu), Laia Solís (Olívia), Luciano Federico (cap d'estació), Lluïsa Castell (mare d'Hèctor), Jordi Boixaderas (pare d'Hèctor)
Anar al contingut