Aquesta sèrie narra les aventures i desventures de la família Courcey dins l'alta societat de Cap Riviera, un regne encara verge, un immens jardí preservat que s'estén entre Mònaco i Niça. 

A finals del segle XVIII, Auguste de Courcey va comprar la zona i hi va edificar una gran torre de pedra des d'on es domina el mar. La vil·la Olympia, que porta el nom de la seva estimada esposa, és ara la residència de la sisena generació dels Courcey, i l'estàtua d'Olympia, que des de fa dos segles domina la finca, s'ha convertit en l'emblema que figura en cada ampolleta de perfum Courcey, negoci a què es dedica la família.

Tot comença amb el casament de la Ghislaine i el Daniel. Però a poc a poc anirem coneixent tots els personatges d'aquesta sèrie europea, les seves intrigues, els seus amors, els seus desamors i les seves aventures.

Intèrprets:
Michel Albertini (Daniel), Luigi Amodeo (Franco), Colette Berge (Marguerite), Béatrice Camurat (Ghislaine), Bradley Cole (Sam), Consuelo de Haviland (Clara), Georges Jackos (Diego), Jeane Manson (Sybella)

Producció: coproducció europea (TF1-França, Rete 4-Itàlia, Granada TV-Regne Unit, Studio Hamburg-Alemanya i la FORTA -Federació d'Organismes de Televisions Autonòmiques-)
Nombre d'episodis: 260
Durada: 25 minuts
Títol original: Riviera


 
Anar al contingut