Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
"Aigua de Mar: font de salut"

Les millors frases del "Retrats" de Maria Teresa Ilari, metgessa i terapeuta amb aigua de mar

La metgessa Maria Teresa Ilari afirma que "l'aigua de mar és una solució assequible i gratuïta per a tots els pacients"

Aquest dimecres, 3 de juny, "Retrats" ha conversat amb Maria Teresa Ilari, metgessa internista i terapeuta amb aigua de mar. Aquestes són algunes de les seves millors frases al programa:

"L'aigua de mar no és un medicament en si, com s'entenen les drogues sintetitzades o preparades als laboratoris farmacèutics, la prescripció de les quals, en general, respon als interessos milionaris de la indústria farmacèutica.

"L'aigua de mar és una solució assequible i gratuïta per a tots els pacients".

"L'agua de mar és potable, ingerible i benèfica, per tractar malalties i millorar la desnutrició. Els nostres trilions de cèl·lules neden en una matriu intracel·lular i extracel·lular constituïda per aigua de mar".

"La simple ingesta d'aigua de mar podria acabar amb el problema de desnutrició infantil als països subdesenvolupats. Al món hi ha mil milions de persones que passen gana. Segons l'Unicef, cada dia moren 29.000 menors de 5 anys".

"Existeix la creença que l'agua de mar està contaminada, però hi ha estudis científics que indiquen que els microorganismes patògens s'inactiven en el mar per diferents mecanismes químics".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut