Les millors frases de Xevi Verdaguer, a "Retrats"
"Avui dia, el blat és l'aliment que més mal ens està fent a la salut". Aquesta és una de les reflexions de Xevi Verdaguer a "Retrats"
Les millors frases de Xevi Verdaguer, a "Retrats"
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Segona conversa de Jaume Barberà amb el psiconeuroimmunòleg

Les millors frases de Xevi Verdaguer, a "Retrats"

"Avui dia, el blat és l'aliment que més mal ens està fent a la salut". Aquesta és una de les reflexions de Xevi Verdaguer a "Retrats"

Xevi Verdaguer és psiconeuroimmunòleg, posturòleg i fisioterapeuta. Verdaguer ha desenvolupat part de la seva trajectòria en un context de medicina global, col·laborant amb metges i hospitals per aconseguir tractaments eficaços per a determinades malalties. Aquest dimecres ha tornat a "Retrats" en el primer capítol de la segona temporada. El programa, presentat per Jaume Barberà, va tenir una molt bona acollida per part de l'audiència. L'entrevista va ser seguida per 133.000 espectadors i va obtenir una quota de pantalla del 4%. 

Us deixem algunes de les seves frases al programa:

"Els estrògens ens poden donar més capacitat intel·lectual i milloren la circulació de la sang... el que convé és que el nostre cos els pugui anar eliminant. Perquè l'excés d'estrògens és el que ens pot donar molts problemes de salut."

"Els estrògens són indispensables per a la salut. Nosaltres hem de mirar de no tenir-ne tants."

"Les dones tenen un plus afegit (d'estrògens), que és el cicle menstrual. Per tant, tenen més probabilitats de tenir problemes de salut si no els eliminen correctament."

"Una dona sabrà que té excés d'estrògens quan tingui dolor premenstrual a final de mes: no és normal que a final de mes la regla faci mal."

"Si això no s'arregla, els estrògens acabaran provocant miomes, quistos a l'úter, endometriosi o mames fibroses."

"Com més estrògens tenim, més histamina acumulem al budell. I, per tant, també tindrem més problemes relacionats amb la histamina (com rinitis, dermatitis, dolor crònic, restrenyiment, pressió arterial baixa, mal de cap i migranyes...)"

"El nostre cos genera estrògens; però també en consumim a través de la dieta i dels tòxics ambientals."

"(Per tenir una bona salut hormonal) S'han d'evitar els aliments que porten estrògens, com el cafè, la llet i els derivats de la vaca, la cervesa, l'alcohol o la soja. També convé reduir els aliments que fan pujar el nivell d'insulina en sang, com el blat."

"Avui dia, el blat és l'aliment que més mal ens està fent a la salut."

"Si volem prendre un cereal, la quinoa o el fajol són opcions més respectuoses amb el nostre organisme."

"Jo abans pensava que la merda era al wàter, i cada vegada tinc més clar que la merda, als lavabos, és a dins dels armaris."

"Estem envoltats d'estrògens."

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut