"Joc de cartes estiu" descobreix dos restaurants de l'Espluga de Francolí i un de Montblanc. Els primers a concursar són el Sergi i la Marian, de La Parra Jardí Gastronòmic, un local a l'aire lliure ple d'arbres fruiters i amb una cuina dins d'un antic autobús. La Parra Jardí Gastronòmic és el primer restaurant a participar, amb un concepte de "jardí gastronòmic a l'aire lliure". Heu vist algun cop la cuina d'un restaurant dins d'un autobús? 🚌🍽️ Què us sembla el concepte? #JocCartesEstiuTV3 pic.twitter.com/xVSfyHVLKD — Joc de cartes TV3 (@JocdeCartesTV3) August 5, 2021 La següent parada és al ForEvents, un negoci d'esdeveniments gastronòmics reconvertit en restaurant arran de la pandèmia, i capitanejat pels socis i amics Albert i Juanitu. ForEvents és el segon restaurant que hi concursa, amb l'Albert i el Joan. Descriuen el restaurant com un local de "cuina catalana, interpretada, sensorial i de mercat". Què creieu que oferiran? #JocCartesEstiuTV3 pic.twitter.com/nxRRiQrul2 — Joc de cartes TV3 (@JocdeCartesTV3) August 5, 2021 L'última visita és a L'Art Restaurant, una masia amb tocs moderns on es menja cuina tradicional de la mà del matrimoni format pel José María i la Lorena. L'@ArtRestaurantEF és l'últim dels participants de la nit, amb el José María i la Lorena. Aquesta parella ho donarà tot amb una oferta de cuina tradicional 👫. #JocCartesEstiuTV3 pic.twitter.com/VSNHj2ouFf — Joc de cartes TV3 (@JocdeCartesTV3) August 5, 2021 Qui té el millor oasi de tranquil·litat estiuenca? Qui s'endú el premi de 3.000 euros i obté el títol de millor restaurant sense turistes de la Conca de Barberà?