El Mago Pop fa un truc de màgia al jardí de casa seva

Accions que desafien les lleis de la física i que posen a prova la capacitat de comprensió provoquen les reaccions més sorprenents en les persones que les presencien. Antonio Díaz esperona la nostra imaginació en la recerca dels límits del que és possible i del que no ho és, a "Res és impossible".

L'estiu de 2020 "Res és impossible" torna a la programació de TV3. Si en anteriors entregues del programa l'Antonio Díaz viatjava per tot el món, en aquesta edició ha decidit fer el programa a casa seva, fent d'amfitrió, des d'on seguirà esperonant la imaginació de l'espectador a la recerca dels límits del que és possible i del que no ho és. Els nous capítols s'emetran les nits de dijous, a les 22.05, a partir del 30 de juliol.

La pandèmia del coronavirus també ha alterat els plans de feina de l'Antonio Díaz, l'il·lusionista europeu més taquiller del món. Davant la impossibilitat de viatjar arreu del món per gravar nous capítols de "Res és impossible", i just abans de reprendre al setembre el seu espectacle "Nada es imposible", al Teatre Victòria de Barcelona, el mag ha decidit quedar-se a Catalunya i obrir les portes de casa seva als espectadors. Les nits dels dijous, l'Antonio, també conegut com a Mago Pop, farà d'amfitrió a una gran festa al jardí de casa seva, per on desfilaran un munt d'amics i coneguts, amb qui conversarà i a qui farà partícips de la seva màgia.

En aquests nous capítols, de prop d'una hora de durada, també es donarà suport a les arts escèniques. Així, cada nit, a més dels números de màgia, hi haurà actuacions musicals i algun espectacle de ball, circ o teatre.

Al llarg dels cinc capítols de la temporada, visitaran Antonio Díaz actors i actrius com Sílvia Abril, David Verdaguer, Clara Segura, Josep Maria Pou, Francesc Orella, Santi Millan, Pep Plaza o Guillem Albà; esportistes com Àlex Corretja i Laia Sanz, i artistes com Joan Dausà, La Pegatina, Blaumut, Suu i Ramon Mirabet. Les cares més populars de TV3, com Toni Cruanyes, Tomàs Molina, Llucià Ferrer o Helena Garcia Melero, també hi seran presents.

El primer programa s'emetrà el dijous 30 de juliol, a les 22.05, després del "TN vespre", i l'última edició es podrà veure el 3 de setembre, quan l'Antonio rebrà la visita de Tricicle.

Després de cada capítol de la nova temporada es reemetrà un capítol de temporades anteriors de "Res és impossible", on Antonio Díaz viatjava a París, Lisboa, Brussel·les, Amsterdam, Roma i Manchester, fent participar de la seva màgia tant a ciutadans anònims com a celebritats nacionals i internacionals.

Anar al contingut