Eva Santolària a "Nissaga de poder"
Eva Santolària, a "Nissaga de poder"
La Clàudia de "Cites" - Noti duplicada de prova, després caldrà esborrar-la

Recordem els primers papers d'Eva Santolària a TV3

Amb "Cites", Eva Santolària torna a ser protagonista d'una sèrie a TV3. Vols veure quins van ser els seus primers papers?

"Cites" és una sèrie amb un ampli repartiment ple d'estrelles catalanes que en alguns casos feia molt temps que no veiem en ficcions de TV3 i interpretant en català. Una d'elles és l'Eva Santolària, que ha estat protagonista de moltes sèries d'èxit a nivell estatal. 

El debut d'Eva Santolaria en una producció televisiva de ficció va ser l'any 1995 a "Estació d'enllaç". Interpretava una noia que havia estat víctima d'una violació i que mirava d'identificar el seu agressor entre els treballadors de l'estació. Lluïa llavors uns cabells rossos platí, que va portar també al polèmic film "Susanna", d'Antonio Chavarrias.

Aquí teniu un moment de la seva interpretació: 

 

Després la vam poder veure en un dels "culebrots" més polèmics i més estimats de TV3, "Nissaga de poder". A la sèrie escrita per Josep Maria Benet i Jornet, Eva Santolaria interpretava el paper d'Elisenda Castro, filla del masover dels Montsolís, en  Maurici Castro, a qui donava vida l'Enric Majó. El seu germà a la ficció era el Biel Duran, que també participa a "Cites".

Recuperem un moment dramàtic dels seu pas per la sèrie: 

Anar al contingut