El riure de Pepe Rubianes
L'humorista Pepe Rubianes als programes de TV3

Recordem Pepe Rubianes, 10 anys després de la seva mort

En l'aniversari de la mort de Pepe Rubianes, repassem alguns dels moments inoblidables que ens va deixar l'humorista. Gràcies, Pepe!

El dia 1 de març de fa 10 anys va morir l'humorista, actor i monologuista Pepe Rubianes. En Pepe va passar innumerables vegades pels programes de TV3, i amb motiu de l'aniversari de la seva mort, volem recuperar alguns d'aquests moments que ens fan recordar-lo amb un somriure.

 

1. Polònia"

L'humorista va fer un "cameo" a "Polònia" i per uns moments va ser el president de la Generalitat més malparlat de la història!

El dia 5 de març, uns dies després de la seva mort, "Polònia" va retre-li homenatge recordant el gag on havia participat. El president Montilla (Sergi Mas) li dedica unes sentides paraules. De Pepe, a Pepe.

 

 

Al llarg d'aquests anys, el "Polònia" ha seguit homenatjant-lo. L'octubre del 2016 s'emetia un programa especial amb motiu de la investidura del president del govern espanyol Mariano Rajoy, que portava per títol "Mariano, solamente". Basant-se en l'espectacle de Rubianes, Mariano Rajoy (Queco Novell) feia un monòleg on repassava els mesos en què era president en funcions abans de tornar a ser investit.

Des del programa, també avui, volem enviar unes paraules en record a Pepe Rubianes, sempre present:

"El trobo molt a faltar. Era i és un referent, un home valent i inconformista que imagino que allà on sigui ara, i veient com van les coses, es deu estar cagant en tot. M'agrada pensar que hi ha una mica de Rubianes a cada "Polònia"."

Jaume Buixó, director de "Polònia"

 

2. Malalts de tele

El Pepe podia presumir de ser el protagonista de l'entrevista més llarga de la història de TV3, amb un temps rècord de 9 hores seguides. La gesta va ser al programa d'humor "Malalts de tele", amb la participació de diversos convidats a plató. Aquí teniu la primera part, podeu veure la resta de l'entrevista a la carta.

 

3. Això és massa

Algú és capaç de veure aquest moment de l'entrevista del Màgic Andreu a Pepe Rubianes i no arrencar a riure? En Pepe era el rei de les onomatopeies i aquest moment a l'"Això és massa" concentra la seva essència.

 

4. Còmics

Tots els programes el volien entrevistar. El Pepe era un gran convidat, perquè sempre feia bones entrevistes, sempre en deixava anar alguna que deixava parats els espectadors, sempre era fresc i original. Acabem amb un recull d'alguns d'aquests moments que seguirem recordant i que a "Còmics" van voler immortalitzar.

Gràcies, Pepe!

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut