Bonítol en escabetx de cítrics
Bonítol en escabetx de cítrics
De dilluns a divendres, 15.40, a TV3

Receptes amb estrella, al "Cuines"

Víctor Quintillà ens prepararà plats senzills i depurats, com unes endívies amb curri o un bonítol en escabetx

Aquesta setmana visita el "Cuines" Víctor Quintillà, xef del restaurant Lluerna de Santa Coloma de Gramenet. Ens prepararà plats molt depurats, senzills i deliciosos.

El Víctor és un gran cuiner i té el mèrit d'haver posat Sant Coloma de Gramenet en el mapa gastronòmic del país, gràcies a l'estrella Michelin que llueix. A més, el xef, que és un cuiner compromès amb la qualitat del producte i amb la reivindicació de la proximitat, pertany a la Xarxa de Km 0.

La primera elaboració serà dilluns: farà un sorell marinat sobre suc de "piparra", un bitxo típic del País Basc que gairebé no pica i que s'envasa amb vinagre.

L'endemà, el Víctor cuinarà unes endívies amb curri i pastanaga. Dimecres, el xef del Lluerna farà un porro confitat amb "migas" cruixents i suc de ceba rostida.

Finalment, dijous, el Víctor elaborarà un bonítol en escabetx de cítrics, per reivindicar un saníssim i deliciós peix blau sovint desplaçat per la fama de la tonyina.

Divendres 1 de maig, que és festiu, no hi haurà "Cuines".

Anar al contingut