• Qui els va parir! - capítol 20
  Veure vídeo

  Qui els va parir! - capítol 20

  TV3 presenta l'última edició de la temporada de "Qui els va parir!" en què es recordaran els millors moments del programa en companyia de tots els pares i mares que han estat protagonistes dels reportatges.

  Amb el final de curs arriba també el final del programa. Durant aquestes 20 edicions a "Qui els va parir!" s'ha parit, s'ha donat el pit, s'ha pres la primera papilla, s'han trobat polls, s'ha apadrinat i adoptat un nen, s'ha anat de discoteca per primera vegada, s'han conegut els millors avis de Catalunya, i hi ha qui s'ha separat i qui s'ha reconstituït... S'han fet moltes coses que ara es recordaran i es compartiran amb els protagonistes. Per aquest motiu, diumenge, el públic estarà format per tots els pares i mares que han aparegut en els reportatges de la Mireia. Es tornaran a reviure els millors moments amb ells.

  Visitarà el programa un dels tenors més joves del món, que ja va aparèixer en vídeo en un dels capítols, el fill del Toni Albà, el Ton, que cantarà òpera en el plató.

  "Qui els va parir!" també parlarà amb la ministra Carme Chacón, ara de baixa maternal, que va passar pel programa quan encara estava embarassada. Aquell dia ens va dir, en primícia, el nom del seu fill, Miquel. Chacon comentarà com ha anat aquest primer mes com a mare i amb quines dificultats es troba.

  L'últim reportatge que el Carles li ha encarregat a la Mireia ha estat anar de viatge de fi de curs. Ha acompanyat un grup de nois i noies de 4t d'ESO a Itàlia per investigar què es fa en aquests viatges.

  El Consell de Mestres parlarà de les vacances i dels exalumnes i es mostraran alguns dels moments censurats del Consell de Pares.

  TV3 presenta l'última edició de la temporada de "Qui els va parir!" en què es recordaran els millors moments del programa en companyia de tots els pares i mares que han estat protagonistes dels reportatges. Amb el final de curs arriba també el final del programa. Durant aquestes 20 edicions a "Qui els va parir!" s'ha parit, s'ha donat el pit, s'ha pres la primera papilla, s'han trobat polls, s'ha apadrinat i adoptat un nen, s'ha anat de discoteca per primera vegada, s'han conegut els millors avis de Catalunya, i hi ha qui s'ha separat i qui s'ha reconstituït... S'han fet moltes coses que ara es recordaran i es compartiran amb els protagonistes. Per aquest motiu, diumenge, el públic estarà format per tots els pares i mares que han aparegut en els reportatges de la Mireia. Es tornaran a reviure els millors moments amb ells. Visitarà el programa un dels tenors més joves del món, que ja va aparèixer en vídeo en un dels capítols, el fill del Toni Albà, el Ton, que cantarà òpera en el plató. "Qui els va parir!" també parlarà amb la ministra Carme Chacón, ara de baixa maternal, que va passar pel programa quan encara estava embarassada. Aquell dia ens va dir, en primícia, el nom del seu fill, Miquel. Chacon comentarà com ha anat aquest primer mes com a mare i amb quines dificultats es troba. L'últim reportatge que el Carles li ha encarregat a la Mireia ha estat anar de viatge de fi de curs. Ha acompanyat un grup de nois i noies de 4t d'ESO a Itàlia per investigar què es fa en aquests viatges. El Consell de Mestres parlarà de les vacances i dels exalumnes i es mostraran alguns dels moments censurats del Consell de Pares.

 • Qui els va parir ! - capítol 19
  Veure vídeo

  Qui els va parir ! - capítol 19

  "Qui els va parir!" es planteja la motivació per tenir fills i compta amb les opinions de personatges coneguts que han decidit no ser pares o que encara s'ho estan pensant

  Fa 18 edicions que el programa parla de ser pares i, ara ha decidit parlar dels que no ho volen ser o dels que no n'estan segurs. Per què la gent té fills? Aquesta és la pregunta que Carles Capdevila formula als convidats. En el bàndol dels que ja són pares hi haurà en Lluís Gavaldà, l'actor Joan Pera, pare de sis fills, i el filòsof Francesc Torralba, que hi aportarà la visió més teòrica. Al bàndol dels que no en volen tenir o que encara s'ho estan pensant hi haurà la Mireia Segú, el presentador del TN migdia Xavi Coral, i la meteoròloga Mònica López. I altres personatges coneguts que, de moment, han decidit no ser pares, també ho explicaran.

  D'altra banda "Qui els va parir!" explicarà la història d'un pare de família amant dels animals. La Mireia Segú ha anat a casa seva per conèixer la relació que tenen els seus fills amb els animals, que en aquest cas, no són els típics hàmsters, cucs de seda o periquitos.

  Ara que és època d'exàmens, el consell de mestres parlarà del gran tema de les "xuletes" i en mostraran alguns exemples al plató. A més, explicaran algunes de les respostes més insòlites que s'han trobat corregint exàmens.

  Finalment en Lluís Gavaldà parlarà de les banyeres per a infants. Per què n'hi ha tantes, de tantes mides i formes? Sovint se n'acaben acumulant 5 o 6 i després ningú sap què fer-ne!

  "Qui els va parir!" es planteja la motivació per tenir fills i compta amb les opinions de personatges coneguts que han decidit no ser pares o que encara s'ho estan pensant Fa 18 edicions que el programa parla de ser pares i, ara ha decidit parlar dels que no ho volen ser o dels que no n'estan segurs. Per què la gent té fills? Aquesta és la pregunta que Carles Capdevila formula als convidats. En el bàndol dels que ja són pares hi haurà en Lluís Gavaldà, l'actor Joan Pera, pare de sis fills, i el filòsof Francesc Torralba, que hi aportarà la visió més teòrica. Al bàndol dels que no en volen tenir o que encara s'ho estan pensant hi haurà la Mireia Segú, el presentador del TN migdia Xavi Coral, i la meteoròloga Mònica López. I altres personatges coneguts que, de moment, han decidit no ser pares, també ho explicaran. D'altra banda "Qui els va parir!" explicarà la història d'un pare de família amant dels animals. La Mireia Segú ha anat a casa seva per conèixer la relació que tenen els seus fills amb els animals, que en aquest cas, no són els típics hàmsters, cucs de seda o periquitos. Ara que és època d'exàmens, el consell de mestres parlarà del gran tema de les "xuletes" i en mostraran alguns exemples al plató. A més, explicaran algunes de les respostes més insòlites que s'han trobat corregint exàmens. Finalment en Lluís Gavaldà parlarà de les banyeres per a infants. Per què n'hi ha tantes, de tantes mides i formes? Sovint se n'acaben acumulant 5 o 6 i després ningú sap què fer-ne!

 • Qui els va parir ! - capítol 18
  Veure vídeo

  Qui els va parir ! - capítol 18

  "Qui els va parir!" arriba la gran final del concurs "Els millors avis de Catalunya" i planteja a Ferran Adrià el repte de fer menjar tres nens díficils.

  Arriba la gran final del concurs "Els millors avis de Catalunya". Un jurat format per 3 avis ben coneguts, el pallasso Tortell Poltrona; l'actriu Maife Gil, la Cecília d'"El cor de la ciutat", i el músic Pau Riba seran els responsables d'escollir una parella entre les 3 finalistes. "Qui els va parir!" va engegar aquest concurs fa unes quantes setmanes com a homenatge a la feina que fan els avis amb els néts. El guanyador farà un creuer de 8 dies pel Mediterrani!

  El programa ha plantejat un repte al millor cuiner del món, Ferran Adrià. La Mireia Segú, la reportera del programa, va anar a sopar a casa de tres germans que el que menys els agrada és el menjar, sobretot la verdura. Va viure en directe la paciència que han de tenir els seus pares. Per aquest motiu "Qui els va parir!" va proposar a l'ànima del Bulli que cuinés per a aquests nens, per veure si el millor cuiner del món era capaç de fer-los menjar. El plat que va preparar va ser una crema d'espàrrecs amb esferificació de iogurt.

  Finalment, els membres del nostre Consell de pares parlaran de les seves preocupacions en relació amb el tema de les drogues i els fills. En Ramon Casals, professor i pedagog, serà al plató del programa per donar alguns consells.

  En Lluís Gavaldà, que habitualment porta vídeos que ha trobat per la xarxa, ensenyarà alguns exemples d'avis que, tot i la bona voluntat, no se n'acaben de sortir.

  "Qui els va parir!" arriba la gran final del concurs "Els millors avis de Catalunya" i planteja a Ferran Adrià el repte de fer menjar tres nens díficils. Arriba la gran final del concurs "Els millors avis de Catalunya". Un jurat format per 3 avis ben coneguts, el pallasso Tortell Poltrona; l'actriu Maife Gil, la Cecília d'"El cor de la ciutat", i el músic Pau Riba seran els responsables d'escollir una parella entre les 3 finalistes. "Qui els va parir!" va engegar aquest concurs fa unes quantes setmanes com a homenatge a la feina que fan els avis amb els néts. El guanyador farà un creuer de 8 dies pel Mediterrani! El programa ha plantejat un repte al millor cuiner del món, Ferran Adrià. La Mireia Segú, la reportera del programa, va anar a sopar a casa de tres germans que el que menys els agrada és el menjar, sobretot la verdura. Va viure en directe la paciència que han de tenir els seus pares. Per aquest motiu "Qui els va parir!" va proposar a l'ànima del Bulli que cuinés per a aquests nens, per veure si el millor cuiner del món era capaç de fer-los menjar. El plat que va preparar va ser una crema d'espàrrecs amb esferificació de iogurt. Finalment, els membres del nostre Consell de pares parlaran de les seves preocupacions en relació amb el tema de les drogues i els fills. En Ramon Casals, professor i pedagog, serà al plató del programa per donar alguns consells. En Lluís Gavaldà, que habitualment porta vídeos que ha trobat per la xarxa, ensenyarà alguns exemples d'avis que, tot i la bona voluntat, no se n'acaben de sortir.

 • Qui els va parir ! - capítol 17
  Veure vídeo

  Qui els va parir ! - capítol 17

  "Qui els va parir!" va a una aula de P5 d'una escola de Terrassa per descobrir com la mestra ensenya a llegir. Aquest és un dels continguts del programa que se suma a "La Setmana de TV3".

  El plató es tranformarà en un racó de lectura amb coixins, estores i llibres per on passaran alguns pares i mares coneguts pels espectadors, com l'Eloi Vila, d'"El Club"; la Lídia Herdia, d'"Els matins de TV3"; el Sevilla del grup Mojinos Escozíos o l'escriptora Empar Moliner. Parlaran sobre els contes que llegeixen als seus fills i també en llegiran o n'explicaran algun. A més comentaran anècdotes relacionades amb el fet de ser pares i mares.

  La Mireia Segú visita una família reconstituïda, en què els progenitors tenen criatures amb parelles anteriors i s'han ajuntat amb una nova parella. La Mireia els va acompanyar a buscar bolets, una afició que comparteixen tots.

  Per reflexionar sobre les opinions del consell de pares visitarà el plató un convidat d'excepció, l'escriptor Jorge Bucay que abordarà el fet de ser un bon pare o una bona mare i els canvis que comporta a la vida tenir fills.

  Finalment, Lluís Gavaldà parlarà dels orinals i en portarà exemples ben curiosos. També es mostraran alguns vídeos trobats a internet en què la canalla i els orinals són els protagonistes.

  "Qui els va parir!" va a una aula de P5 d'una escola de Terrassa per descobrir com la mestra ensenya a llegir. Aquest és un dels continguts del programa que se suma a "La Setmana de TV3". El plató es tranformarà en un racó de lectura amb coixins, estores i llibres per on passaran alguns pares i mares coneguts pels espectadors, com l'Eloi Vila, d'"El Club"; la Lídia Herdia, d'"Els matins de TV3"; el Sevilla del grup Mojinos Escozíos o l'escriptora Empar Moliner. Parlaran sobre els contes que llegeixen als seus fills i també en llegiran o n'explicaran algun. A més comentaran anècdotes relacionades amb el fet de ser pares i mares. La Mireia Segú visita una família reconstituïda, en què els progenitors tenen criatures amb parelles anteriors i s'han ajuntat amb una nova parella. La Mireia els va acompanyar a buscar bolets, una afició que comparteixen tots. Per reflexionar sobre les opinions del consell de pares visitarà el plató un convidat d'excepció, l'escriptor Jorge Bucay que abordarà el fet de ser un bon pare o una bona mare i els canvis que comporta a la vida tenir fills. Finalment, Lluís Gavaldà parlarà dels orinals i en portarà exemples ben curiosos. També es mostraran alguns vídeos trobats a internet en què la canalla i els orinals són els protagonistes.

 • Qui els va parir ! - capítol 16
  Veure vídeo

  Qui els va parir ! - capítol 16

  "Qui els va parir!" Lucrecia i Gerard Quintana explicaran que la paternitat ha estat una font d'inspiració per crear música.

  La Mireia Segú, la reportera del programa, visitarà una família que ha decidit fer un canvi radical de vida. Han deixat la ciutat per anar a viure a un poblet perdut a la muntanya. Explicaran com és la seva nova vida i com és l'escola rural on ara va la seva filla.

  El músic Gerard Quintana, pare de 3 nens, també va fer en el seu moment un canvi de vida. Ara viu a Eivissa però visitarà el plató del programa per explicar com és la vida allà, com és ell com a pare i de quina manera li ha canviat la vida després de tenir fills.

  També hi serà la cantant Lucrecia, mare d'un nen que es diu Jan. Descobrirà si és una mare patidora o no i com s'ho fa per compaginar la seva carrera professional i familiar.

  La Mireia donarà a conèixer la història d'un parella, un català i una equatoriana, que esperaven un fill i van voler que la seva família, que viu a l'Equador, seguís tot el procés de l'embaràs i el naixement de la criatura a través d'internet.

  Torna el consell de mestres del programa. Aquesta vegada parlant de la moda que es porta a les aules. Al plató hi haurà sis adolescents, sis estils molt diferents i la Lucrecia, el Gerard Quintana i el Lluís Gavaldà faran de jurat i valoraran l'estètica de cadascun.

  Finalment en Lluís Gavaldà ensenyarà alguns vídeos que ha trobat a través de la xarxa on els protagonistes són els infants i els pares.

  "Qui els va parir!" Lucrecia i Gerard Quintana explicaran que la paternitat ha estat una font d'inspiració per crear música. La Mireia Segú, la reportera del programa, visitarà una família que ha decidit fer un canvi radical de vida. Han deixat la ciutat per anar a viure a un poblet perdut a la muntanya. Explicaran com és la seva nova vida i com és l'escola rural on ara va la seva filla. El músic Gerard Quintana, pare de 3 nens, també va fer en el seu moment un canvi de vida. Ara viu a Eivissa però visitarà el plató del programa per explicar com és la vida allà, com és ell com a pare i de quina manera li ha canviat la vida després de tenir fills. També hi serà la cantant Lucrecia, mare d'un nen que es diu Jan. Descobrirà si és una mare patidora o no i com s'ho fa per compaginar la seva carrera professional i familiar. La Mireia donarà a conèixer la història d'un parella, un català i una equatoriana, que esperaven un fill i van voler que la seva família, que viu a l'Equador, seguís tot el procés de l'embaràs i el naixement de la criatura a través d'internet. Torna el consell de mestres del programa. Aquesta vegada parlant de la moda que es porta a les aules. Al plató hi haurà sis adolescents, sis estils molt diferents i la Lucrecia, el Gerard Quintana i el Lluís Gavaldà faran de jurat i valoraran l'estètica de cadascun. Finalment en Lluís Gavaldà ensenyarà alguns vídeos que ha trobat a través de la xarxa on els protagonistes són els infants i els pares.

 • Qui els va parir ! - capítol 15
  Veure vídeo

  Qui els va parir ! - capítol 15

  "Qui els va parir!" ensenyarà com treballen les mestres de l'Hospital de Sant Joan de Déu i inaugurarà la llar d'infants del programa per potenciar la conciliació laboral i familiar.

  Molta gent no sap que en molts hospitals s'han creat escoles perquè els nens que hi han de passar temporades llargues puguin seguir els seus estudis i no perdre cursos. En aquestes escoles hi treballen mestres que cada dia s'enfronten a situacions ben diverses. La Mireia Segú, la reportera del programa, ha anat a visitar les mestres de l'escola de l'Hospital de Sant Joan de Déu per conèixer com s'organitzen, com és el dia a dia dels nens que hi estan ingressats i com ho viuen els seus pares.

  Al plató hi haurà el guionista i escriptor Albert Espinosa, i l'escriptora i periodista Elisabet Pedrosa. Tots dos explicaran les seves experiències relacionades amb la malaltia i els hospitals.

  També es parlarà de la dificultat de conciliar la vida laboral i la familiar, i el programa vol ser el primer a fer-hi alguna cosa. Per aquest motiu muntarà una llar d'infants per als treballadors del "Qui els va parir!", perquè mentre treballin puguin tenir els nens controlats.

  D'aquest tema en parlaran dues persones que són parella a la ficció, la Berta i el Monràs de "Ventdelplà". La Rosa Gàmiz, que ha aparegut embarassada a la sèrie, acaba de tenir el seu primer fill. Ella i el Pep Cruz, que ja és avi, parlaran de les seves vivències com a pares i sobre com s'ho fan per treballar i tenir cura dels fills. La Mireia Segú ha anat a conèixer dos casos de dones que, davant la dificultat de conciliar totes dues coses, fan la seva feina amb els nens.

  "Qui els va parir!" ensenyarà com treballen les mestres de l'Hospital de Sant Joan de Déu i inaugurarà la llar d'infants del programa per potenciar la conciliació laboral i familiar. Molta gent no sap que en molts hospitals s'han creat escoles perquè els nens que hi han de passar temporades llargues puguin seguir els seus estudis i no perdre cursos. En aquestes escoles hi treballen mestres que cada dia s'enfronten a situacions ben diverses. La Mireia Segú, la reportera del programa, ha anat a visitar les mestres de l'escola de l'Hospital de Sant Joan de Déu per conèixer com s'organitzen, com és el dia a dia dels nens que hi estan ingressats i com ho viuen els seus pares. Al plató hi haurà el guionista i escriptor Albert Espinosa, i l'escriptora i periodista Elisabet Pedrosa. Tots dos explicaran les seves experiències relacionades amb la malaltia i els hospitals. També es parlarà de la dificultat de conciliar la vida laboral i la familiar, i el programa vol ser el primer a fer-hi alguna cosa. Per aquest motiu muntarà una llar d'infants per als treballadors del "Qui els va parir!", perquè mentre treballin puguin tenir els nens controlats. D'aquest tema en parlaran dues persones que són parella a la ficció, la Berta i el Monràs de "Ventdelplà". La Rosa Gàmiz, que ha aparegut embarassada a la sèrie, acaba de tenir el seu primer fill. Ella i el Pep Cruz, que ja és avi, parlaran de les seves vivències com a pares i sobre com s'ho fan per treballar i tenir cura dels fills. La Mireia Segú ha anat a conèixer dos casos de dones que, davant la dificultat de conciliar totes dues coses, fan la seva feina amb els nens.

 • Qui els va parir ! - capítol 14
  Veure vídeo

  Qui els va parir ! - capítol 14

  "Qui els va parir!" convidarà Jordi Sabater Pi, pare del Floquet de Neu, Mònica Glaenzel i Lluís Marco; parlarà de les relacions entre pares i fills i analitzarà com abordar el tema de la mort amb els menuts.

  Que els micos i els homes no són tan diferents ja se sabia, però quan s'analitzen els vincles que s'estableixen entre pares i fills aquest fet encara es fa més evident. La Mireia Segú, la reportera del programa, va anar a visitar els micos del Zoo de Barcelona acompanyada de la conservadora dels primats, la Maria Teresa Abelló. El programa mostrarà com actuen els micos amb les seves cries i quines semblances tenen amb els humans.

  Al plató hi haurà un avi molt especial: és avi de 2 néts humans, però també de 21 goril·les. Jordi Sabater Pi, pare del Floquet de Neu, visitarà el programa per parlar de la seva experiència com a avi.

  "Qui els va parir!" també abordarà les típiques visites al metge amb els nens. I ho farà seguint una pediatra de l'Hospital General de Vic. Seran al plató dues persones que són metges en la ficció i pares en la vida real: Mònica Glaenzel i Lluís Marco.

  Els pares del Consell de pares explicaran com podem parlar de la mort als fills. Què se'ls ha de dir quan es mor l'avi o un amic o un animal de companyia? S'ha d'evitar que els nens assisteixin als enterraments? Se'ls ha de parlar de la mort? Aquestes són algunes de les preguntes que es mirarà de respondre.

  Finalment, en Lluís Gavaldà portarà vídeos que circulen per la xarxa sobre nens una mica entremaliats.

  "Qui els va parir!" convidarà Jordi Sabater Pi, pare del Floquet de Neu, Mònica Glaenzel i Lluís Marco; parlarà de les relacions entre pares i fills i analitzarà com abordar el tema de la mort amb els menuts. Que els micos i els homes no són tan diferents ja se sabia, però quan s'analitzen els vincles que s'estableixen entre pares i fills aquest fet encara es fa més evident. La Mireia Segú, la reportera del programa, va anar a visitar els micos del Zoo de Barcelona acompanyada de la conservadora dels primats, la Maria Teresa Abelló. El programa mostrarà com actuen els micos amb les seves cries i quines semblances tenen amb els humans. Al plató hi haurà un avi molt especial: és avi de 2 néts humans, però també de 21 goril·les. Jordi Sabater Pi, pare del Floquet de Neu, visitarà el programa per parlar de la seva experiència com a avi. "Qui els va parir!" també abordarà les típiques visites al metge amb els nens. I ho farà seguint una pediatra de l'Hospital General de Vic. Seran al plató dues persones que són metges en la ficció i pares en la vida real: Mònica Glaenzel i Lluís Marco. Els pares del Consell de pares explicaran com podem parlar de la mort als fills. Què se'ls ha de dir quan es mor l'avi o un amic o un animal de companyia? S'ha d'evitar que els nens assisteixin als enterraments? Se'ls ha de parlar de la mort? Aquestes són algunes de les preguntes que es mirarà de respondre. Finalment, en Lluís Gavaldà portarà vídeos que circulen per la xarxa sobre nens una mica entremaliats.

 • Qui els va parir ! - capítol 13
  Veure vídeo

  Qui els va parir ! - capítol 13

  "Qui els va parir!" convidarà al president de CIU, pare de 3 fills, i víctima de la temible adolescència. Explicarà com és ell com a pare i com era l'Artur quan anava a batxillerat.

  El programa també proposa reviure la típica festa de pijames de nenes de 13 anys, on hi va haver de tot: desfilada de pijames, guerra de coixins i karaoke. La Mireia Segú, la reportera del programa, va ser-ne testimoni privilegiat. De què parlen 8 nenes de 13 anys, juntes en un menjador fins a altes hores de la nit?

  Nova secció en el programa. És nova, però molt familiar. S'ha canviat el color del sofà del Consell de pares per convertir-lo en el Consell de mestres. Els mestres també tindran veu en el programa i n'han convidat uns quants, perquè parlin de la seva professió, d'anècdotes viscudes amb els alumnes i també amb els pares. Parlaran de per què van decidir ser mestres i sobre els malnoms dels alumnes i dels professors.

  "Qui els va parir!" continua buscant el millor avi o àvia de Catalunya. Demana que els néts o els fills gravin als avis i ens expliquin per què creuen que són els millors. Al final de temporada regalarà 3 viatges als avis finalistes. Diumenge visitanran el plató dos avis molt entranyables que s'han fet famosos gràcies al Consell de pares, la Roser i el Josep Maria.

  Finalment, en Lluís Gavaldà, comentarà alguns vídeos que ha trobat a internet relacionats amb nens i animals. Qui és més animal?

  "Qui els va parir!" convidarà al president de CIU, pare de 3 fills, i víctima de la temible adolescència. Explicarà com és ell com a pare i com era l'Artur quan anava a batxillerat. El programa també proposa reviure la típica festa de pijames de nenes de 13 anys, on hi va haver de tot: desfilada de pijames, guerra de coixins i karaoke. La Mireia Segú, la reportera del programa, va ser-ne testimoni privilegiat. De què parlen 8 nenes de 13 anys, juntes en un menjador fins a altes hores de la nit? Nova secció en el programa. És nova, però molt familiar. S'ha canviat el color del sofà del Consell de pares per convertir-lo en el Consell de mestres. Els mestres també tindran veu en el programa i n'han convidat uns quants, perquè parlin de la seva professió, d'anècdotes viscudes amb els alumnes i també amb els pares. Parlaran de per què van decidir ser mestres i sobre els malnoms dels alumnes i dels professors. "Qui els va parir!" continua buscant el millor avi o àvia de Catalunya. Demana que els néts o els fills gravin als avis i ens expliquin per què creuen que són els millors. Al final de temporada regalarà 3 viatges als avis finalistes. Diumenge visitanran el plató dos avis molt entranyables que s'han fet famosos gràcies al Consell de pares, la Roser i el Josep Maria. Finalment, en Lluís Gavaldà, comentarà alguns vídeos que ha trobat a internet relacionats amb nens i animals. Qui és més animal?

 • Qui els va parir ! - capítol 12
  Veure vídeo

  Qui els va parir ! - capítol 12

  "Qui els va parir" CONVIDARÀ Joan Carles Peris, acostumat a viatjar amb criatures, i Màrius Serra que explicarà combinacions de noms i cognoms.

  La setmana passada el programa va fer la crida per trobar ELS MILLORS AVIS DE CATALUNYA. A partir d'aquest diumenge a cada programa anirà ensenyant alguns dels vídeos que han fet arribar els espectadors del programa. En el programa següent també hi convidarà dos avis molt mediàtics, la Montserrat Carulla i en Jordi Banacolocha. Han fet d'avis a moltes sèries de televisió i també són avis en la vida real. Parlaran sobre la diferència d'educar els fills i els néts.

  La Mireia portarà la història d'un pare primerenc que té dificultats per fer dormir la seva filla de 3 mesos. Ensenyarà com posa en pràctica algunes tàctiques molt personals i explicarà si li funcionen o no.

  El programa també abordarà el fet de viatjar amb nens. La Mireia ha acompanyat una família amb 4 nens en un trajecte amb cotxe fins a la segona residència. Per parlar d'aquest tema visitarà el plató en Joan Carles Peris, presentador del "Telenotícies cap de setmana" i gran viatger amb criatures.

  Com cada setmana, hi haurà les parelles del sofà del Consell de pares. En aquesta edició el tema central serà com triar el nom dels fills. També en parlarà l'escriptor Màrius Serra, que explicarà anècdotes divertides sobre combinacions de noms i cognoms.

  "Qui els va parir" CONVIDARÀ Joan Carles Peris, acostumat a viatjar amb criatures, i Màrius Serra que explicarà combinacions de noms i cognoms. La setmana passada el programa va fer la crida per trobar ELS MILLORS AVIS DE CATALUNYA. A partir d'aquest diumenge a cada programa anirà ensenyant alguns dels vídeos que han fet arribar els espectadors del programa. En el programa següent també hi convidarà dos avis molt mediàtics, la Montserrat Carulla i en Jordi Banacolocha. Han fet d'avis a moltes sèries de televisió i també són avis en la vida real. Parlaran sobre la diferència d'educar els fills i els néts. La Mireia portarà la història d'un pare primerenc que té dificultats per fer dormir la seva filla de 3 mesos. Ensenyarà com posa en pràctica algunes tàctiques molt personals i explicarà si li funcionen o no. El programa també abordarà el fet de viatjar amb nens. La Mireia ha acompanyat una família amb 4 nens en un trajecte amb cotxe fins a la segona residència. Per parlar d'aquest tema visitarà el plató en Joan Carles Peris, presentador del "Telenotícies cap de setmana" i gran viatger amb criatures. Com cada setmana, hi haurà les parelles del sofà del Consell de pares. En aquesta edició el tema central serà com triar el nom dels fills. També en parlarà l'escriptor Màrius Serra, que explicarà anècdotes divertides sobre combinacions de noms i cognoms.

 • Qui els va parir ! - capítol 9
  Veure vídeo

  Qui els va parir ! - capítol 9

  "Qui els va parir", entrevistarà Carme Chacón, ministra d'Habitatge, i embarassada de 6 mesos i mig. Amb ella parlarà del seu embaràs mediàtic a causa de la campanya electoral, de la seva futura maternitat, del nom del fill...

  Durant l'entrevista amb Carme Chacón els teleespectados podran conèixer la parella d'embarassats que està seguint el programa. És una parella de Girona que estan a punt de donar a llum una nena. La Mireia va a casa seva per veure si ho tenen tot a punt i fa una ruta amb ells per l'hospital on han de tenir la criatura.

  El món dels "happy parks" i les festes d'aniversari també tindran protagonisme en el programa. La Mireia Segú va a passar la tarda en un d'aquests locals recreatius per saber com s'ho passen els nens i els pares. Qui s'ho passa millor?

  Com cada setmana, hi haurà les parelles del sofà, el consell de pares. Parlaran de les relacions entre germans i de les gelosies que sovint apareixen quan arriba un nou membre a la família. La psicòloga Mercè Conangla parlarà de com gestionar aquestes situacions de gelosia i donarà alguns consells pràctics per als pares.

  Finalment, a la secció del pare primerenc, en Lluís Gavaldà portarà alguns vídeos divertits i enginyosos relacionats amb l'embaràs que ha trobat a través de la xarxa.

  "Qui els va parir", entrevistarà Carme Chacón, ministra d'Habitatge, i embarassada de 6 mesos i mig. Amb ella parlarà del seu embaràs mediàtic a causa de la campanya electoral, de la seva futura maternitat, del nom del fill... Durant l'entrevista amb Carme Chacón els teleespectados podran conèixer la parella d'embarassats que està seguint el programa. És una parella de Girona que estan a punt de donar a llum una nena. La Mireia va a casa seva per veure si ho tenen tot a punt i fa una ruta amb ells per l'hospital on han de tenir la criatura. El món dels "happy parks" i les festes d'aniversari també tindran protagonisme en el programa. La Mireia Segú va a passar la tarda en un d'aquests locals recreatius per saber com s'ho passen els nens i els pares. Qui s'ho passa millor? Com cada setmana, hi haurà les parelles del sofà, el consell de pares. Parlaran de les relacions entre germans i de les gelosies que sovint apareixen quan arriba un nou membre a la família. La psicòloga Mercè Conangla parlarà de com gestionar aquestes situacions de gelosia i donarà alguns consells pràctics per als pares. Finalment, a la secció del pare primerenc, en Lluís Gavaldà portarà alguns vídeos divertits i enginyosos relacionats amb l'embaràs que ha trobat a través de la xarxa.

 • Qui els va parir ! - capítol 7 - De colònies per primera vegada, i els pares se separen
  Veure vídeo

  Qui els va parir ! - capítol 7 - De colònies per primera vegada, i els pares se separen

  "Qui els va parir!" se'n va de colònies amb 20 monitors i 100 nens de l'esplai La Branca de Sabadell, i parla amb el Dr. Eduard Estivill, Abel Folk i Àngels Gonyalons.

  La Mireia Segú, la reportera del programa, farà un seguiment del Miquel, un nen de 4 anys que se'n va de colònies per primera vegada. Viurà amb ell la preparació de la motxilla, la sortida amb l'autocar, la nit i l'arribada. Trobarà a faltar els pares la primera nit fora de casa?

  "Qui els va parir!" se'n va de colònies amb 20 monitors i 100 nens de l'esplai La Branca de Sabadell, i parla amb el Dr. Eduard Estivill, Abel Folk i Àngels Gonyalons. La Mireia Segú, la reportera del programa, farà un seguiment del Miquel, un nen de 4 anys que se'n va de colònies per primera vegada. Viurà amb ell la preparació de la motxilla, la sortida amb l'autocar, la nit i l'arribada. Trobarà a faltar els pares la primera nit fora de casa?

 • Qui els va parir! - capítol 5 - Els polls i dormir amb els fills
  Veure vídeo

  Qui els va parir! - capítol 5 - Els polls i dormir amb els fills

  En el programa anterior vam fer una crida al final del programa per apadrinar el primer català que havia nascut durant el programa.

  Els polls i el fet de dormir amb els fills al mateix llit centraran els temes dels reportatges de la Mireia.

  En el programa anterior vam fer una crida al final del programa per apadrinar el primer català que havia nascut durant el programa. Els polls i el fet de dormir amb els fills al mateix llit centraran els temes dels reportatges de la Mireia.

 • Qui els va parir! - capítol 4 - L'àvia cangur i el fill únic
  Veure vídeo

  Qui els va parir! - capítol 4 - L'àvia cangur i el fill únic

  Una de les novetats del capítol 4, que tindrà a Toni Soler (pare de dos fills) com a convidat, és que el programa apadrinarà el primer català que neixi durant el programa.

  Es farà un seguiment, a través d'un marcador, del nombre de naixements que hi ha al món. Al final del programa farem un recompte dels nens que han nascut durant el "Qui els va parir!" i farem una crida per apadrinar el primer català que hagi nascut durant aquella estona. En el programa 5 desvetllarem qui ha estat el nounat afortunat.

  Una de les novetats del capítol 4, que tindrà a Toni Soler (pare de dos fills) com a convidat, és que el programa apadrinarà el primer català que neixi durant el programa. Es farà un seguiment, a través d'un marcador, del nombre de naixements que hi ha al món. Al final del programa farem un recompte dels nens que han nascut durant el "Qui els va parir!" i farem una crida per apadrinar el primer català que hagi nascut durant aquella estona. En el programa 5 desvetllarem qui ha estat el nounat afortunat.

 • Qui els va parir! - capítol 3 - Els adolescents
  Veure vídeo

  Qui els va parir! - capítol 3 - Els adolescents

  La Mireia Segú, la reportera del programa, va a casa del Josep i l'Assumpta, pares de dos fills adolescents. La Mireia acompanyarà la Irina, la filla de 16 anys, en una nit de festa. Les càmeres del programa recolliran la negociació de l'hora de tornada i el sacrifici que fa el pare per anar-la a buscar amb cotxe a les 5 de la matinada.

  Gràcies al programa "Salut i escola", que impulsa el Departament d'Educació, se sabran quines són les preocupacions i els dubtes que tenen els joves en relació amb el sexe. La Mireia visitarà un institut de Ripollet on, un cop per setmana, una infermera informa als alumnes i resol els dubtes sobre aquesta qüestió. La pedagoga Eva Bach aportarà la visió de l'expert en aquest punt i donarà alguns consells pràctics sobre la manera de parlar de sexe als fills.

  La cuinera Carme Ruscalleda serà la convidada del programa, que hi assistirà en la seva condició de mare i d'àvia. Donarà alguns consells sobre la manera d'alimentar bé els fills i farà memòria d'alguns hàbits alimentaris que s'han perdut i que seria bo de recuperar, com el pa amb xocolata o les coques de forner.

  El Consell de pares, protagonitzat per una vintena de parelles, es dedicarà a parlar del mòbil: quina és la millor edat per començar a tenir-ne, com s'ha de fer servir i qui n'ha de pagar la factura.

  A la secció del pare primerenc, el Lluís Gavaldà parlarà del llit portàtil, popularment anomenat "parc". Explicarà els misteris que hi ha al voltant d'aquest objecte.

  La Mireia Segú, la reportera del programa, va a casa del Josep i l'Assumpta, pares de dos fills adolescents. La Mireia acompanyarà la Irina, la filla de 16 anys, en una nit de festa. Les càmeres del programa recolliran la negociació de l'hora de tornada i el sacrifici que fa el pare per anar-la a buscar amb cotxe a les 5 de la matinada. Gràcies al programa "Salut i escola", que impulsa el Departament d'Educació, se sabran quines són les preocupacions i els dubtes que tenen els joves en relació amb el sexe. La Mireia visitarà un institut de Ripollet on, un cop per setmana, una infermera informa als alumnes i resol els dubtes sobre aquesta qüestió. La pedagoga Eva Bach aportarà la visió de l'expert en aquest punt i donarà alguns consells pràctics sobre la manera de parlar de sexe als fills. La cuinera Carme Ruscalleda serà la convidada del programa, que hi assistirà en la seva condició de mare i d'àvia. Donarà alguns consells sobre la manera d'alimentar bé els fills i farà memòria d'alguns hàbits alimentaris que s'han perdut i que seria bo de recuperar, com el pa amb xocolata o les coques de forner. El Consell de pares, protagonitzat per una vintena de parelles, es dedicarà a parlar del mòbil: quina és la millor edat per començar a tenir-ne, com s'ha de fer servir i qui n'ha de pagar la factura. A la secció del pare primerenc, el Lluís Gavaldà parlarà del llit portàtil, popularment anomenat "parc". Explicarà els misteris que hi ha al voltant d'aquest objecte.

 • Qui els va parir! - capítol 2 - Nen estressat, mare estressada
  Veure vídeo

  Qui els va parir! - capítol 2 - Nen estressat, mare estressada

  A "Qui els va parir!" "Nen estressats, mare estressada". El programa està dirigit i presentat per Carles Capdevila i parlarà, entre altres coses, de les activitats extraescolars , i convidarà l'actor Eduard Farelo a parlar de la seva experiència com a pare.

  Es farà el seguiment d'un nen de 12 anys durant tot un dia, esgotador, des que se'n va a l'escola, passant per les dues activitats de la tarda i l'estona de deures abans d'anar a dormir. La Mireia Segú també acompanyarà una mare que, per culpa de les activitats extraescolars dels seus fills, s'ha convertit en una mare-taxi.

  L'actor Eduard Farelo, pare de 5 fills, ens explicarà com és això de ser pare d'una família nombrosa.

  Ens descobriran com els ha canviat la vida de parella les 20 parelles que formen el Consell de pares del programa. Els han preguntat sobre el primer sopar sense el nen o sobre les relacions sexuals després del primer fill. La psicòloga Montserrat Ferraro comentarà les respostes i donarà alguns consells sobre com cuidar la relació de parella tot i l'arribada de la canalla.

  Finalment, en Lluís Gavaldà parlarà d'alguns objectes que entren a les cases amb l'arribada del primer fill.

  A "Qui els va parir!" "Nen estressats, mare estressada". El programa està dirigit i presentat per Carles Capdevila i parlarà, entre altres coses, de les activitats extraescolars , i convidarà l'actor Eduard Farelo a parlar de la seva experiència com a pare. Es farà el seguiment d'un nen de 12 anys durant tot un dia, esgotador, des que se'n va a l'escola, passant per les dues activitats de la tarda i l'estona de deures abans d'anar a dormir. La Mireia Segú també acompanyarà una mare que, per culpa de les activitats extraescolars dels seus fills, s'ha convertit en una mare-taxi. L'actor Eduard Farelo, pare de 5 fills, ens explicarà com és això de ser pare d'una família nombrosa. Ens descobriran com els ha canviat la vida de parella les 20 parelles que formen el Consell de pares del programa. Els han preguntat sobre el primer sopar sense el nen o sobre les relacions sexuals després del primer fill. La psicòloga Montserrat Ferraro comentarà les respostes i donarà alguns consells sobre com cuidar la relació de parella tot i l'arribada de la canalla. Finalment, en Lluís Gavaldà parlarà d'alguns objectes que entren a les cases amb l'arribada del primer fill.

Anar al contingut