El Super3 prepara nou programa de cuina

Què s'amaga darrere de "Manduka", un dels vídeos virals de l'estiu?

La combinació Marc Parrot i Super3 és sinònim d'èxit. Si hi afegim una xef molt jove i amb una gran energia, el triomf està assegurat. La "Manduka" de Paula Alós ja triomfa, mesos abans de l'estrena

Anna Garcia Lozano

▶️ 1. "Manduka" serà un programa presentat per una xef molt especial, Paula Alós, una nena de 12 anys que viu a Mataró i que es va fer famosa als 8 anys quan va guanyar la quarta edició del concurs de cuina de TVE "MasterChef Junior". Ara la Paula té gairebé 170.000 seguidors a Instagram i, a banda de cuinar, també li agrada cantar i ballar. Serà la presentadora més jove que haurà tingut mai el Super3.

 

▶️  2. La cançó de "Manduka" l'ha creada Marc Parrot i el triomf estava assegurat després del gran èxit del músic amb els discos del Super3  "Tenim el poder", "Connectem""Uh! Oh! No tinc por!".  A més a més, la cançó és divertida i enganxosa i la interpreta la mateixa Paula.

La manduka, la manduka!

 Hi poso oli, hi poso sal, hi poso sucre.

 La manduka, la manduka!

 Hi poso pebre, hi poso all, hi poso ruca.

Tota la lletra de la cançó

 

▶️ 3. "Manduka" és una de les grans apostes de la tardor al Super3. El nou programa ensenyarà a cuinar de manera divertida i donarà a conèixer ingredients saludables, així com consells i trucs per dominar l'art dels fogons. Totes les receptes del programa han estat creades i assessorades per professionals de la Fundació Alícia. Al costat de la Paula hi haurà el Cinto, que apareixerà a través d'animacions en 3D i que tindrà la veu de l'imitador i doblador Oriol Cruz.

 

▶️ 4. En cada "Manduka", la Paula ensenyarà a cuinar a un famós i ella decidirà si ha fet prou mèrits per endur-se el davantal exclusiu del programa.

Entre d'altres, hi passaran els músics Suu, Els Catarres, Adrià Salas (La Pegatina), Josep Montero (Oques Grasses), Manu Guix i Lildami. També els actors i actrius Carlos Latre, Mireia Portas, a més de Clàudia Riera i Mireia Oriol, dues protagonistes de la sèrie de TV3 "Les de l'hoquei".

També cuinaran els youtubers David Rees i Carla Laubaló i els presentadors Òscar Dalmau, Sílvia Abril, Laia Ferrer i Quim Masferrer, així com la Juliana, el Roger i el Joan, del programa "Adolescents iCat".

I no hi faltaran alguns dels protagonistes del canal Super3, com Laia Servera de l'"Info K", Dani Jimenez del "Dinàmiks", el Riff i el Flat del "Rat Rank", el Wowzzy (Sergio Armentano) de "Wowzzy Baboom!" o la Pati Pla i el Senyor Pla de "La família del Super3".

 

▶️ 5 . Des de fa uns dies, tots els súpers poden ballar la cançó de "Manduka" i compartir-la amb una acció de participació del canal Super3. Teniu súpers a casa? Ja han ballat la manduka?

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut