Els logos dels programes "A2Veus", "Cover", "Persona infiltrada" i "Revolució 4.0"
"A2Veus", "Cover", "Persona infiltrada" i "Revolució 4.0" opten al premi "DO Catalunya al Millor Format de TV en Català"
"A2Veus", "Cover", "Persona infiltrada" i "Revolució 4.0"

Quatre programes de TV3 opten al premi "DO Catalunya al Millor Format de TV en Català"

La Denominació d'Origen Catalunya renova enguany la seva col·laboració amb el Zoom Festival, obrint a votació popular el premi. Quatre programes de TV3 opten al guardó: "A2Veus", "Cover", "Persona infiltrada" i "Revolució 4.0"

El programa transmèdia "A2Veus", "Cover", el talent show digital presentat per Miki Núñez, el reality "Persona infiltrada" i "Revolució 4.0", l'espai  d'emprenedors i transformació digital que dirigeix i presenta la periodista Xantal Llavina, són els quatre programes de TV3 que es troben a la llista dels nominats pel premi "DO Catalunya al Millor Format de TV en Català" del Zoom Festival.

Aquest any, la Denominació d'Origen Catalunya ha obert a votació popular el seu guardó. Les bases per participar les podeu trobar al web DO Cat i teniu temps fins a l'11 de novembre per fer les vostres votacions.

Zoom Festival  2021

El Zoom Festival Internacional de Continguts Audiovisuals de Catalunya es farà del 23 al 28 de novembre a Igualada. El seu objectiu és obrir-se a un públic més jove amb la incorporació de diverses plataformes tecnològiques.

 

 

 

 

Anar al contingut