Nominacions a Premis Feroz 2018
Nominacions a Premis Feroz 2018

Quatre produccions amb participació de TV3 opten als Premis Feroz

La coproducció de TV3 "Les distàncies" i les pel·lícules amb participació de TV3 "La enfermedad del domingo", "El árbol de la sangre" i "Petra" optaran als Premis Feroz en diferents categories. La gala d'entrega dels guardons serà el 19 de gener del 2019 a Bilbao

Els Premis Feroz han nominat "Les distàncies", "La enfermedad del domingo", "Petra" i "El árbol de la sangre" a diferents categories dels Premis Feroz, guardons que lliura l'Associació d'Informadors Cinematogràfics d'Espanya, formada per més de 170 periodistes i crítics. Es van crear el 2013 amb caràcter anual per reconèixer el mèrit i qualitat de les produccions cinematogràfiques espanyoles de cada any.

"PETRA", dirigida per Jaime Rosales, opta a 5 categories: millor pel·lícula dramàtica, millor guió (Jaime Rosales, Michel Gaztambide i Clara Roquet), Premi L'Oréal Professionel a la millor actriu protagonista (Bárbara Lennie), millor actriu de repartiment (Marisa Paredes) i millor actor de repartiment (Joan Botey). Sinopsi: A la Petra, una jove artista rebel, tota la vida li han ocultat qui és el seu pare. Quan la seva mare mor inicia una recerca que la condueix al Jaume, un artista plàstic, poderós i despietat que maltracta tothom que l'envolta. En aquest camí cap a la veritat també coneix el Lucas, el fill del Jaume, i la Marisa, una fotògrafa humanista que no aconsegueix desprendre's de l'ombra del seu pare. És una col·laboració de TV3.

Tres per a la pel·lícula que compta amb la participació de TV3 "LA ENFERMEDAD DEL DOMINGO", dirigida per Ramón Salazar, que ha estat nominada a millor direcció, millor música original ( Nico Casal) i millor cartell (Jordi Rius). Sinopsi: L'Anabel va abandonar la seva filla, la Chiara, quan només tenia vuit anys. Trenta-cinc anys després, la Chiara torna amb una estranya petició a la seva mare: li demana que passin deu dies juntes. L'Anabel veu, en aquest viatge, l'oportunitat de recuperar la seva filla; el que no sap és el propòsit ocult de la Chiara, i haurà d'enfrontar-se amb la decisió més important de la seva vida.

"LES DISTÀNCIES", coproduïda amb TV3, opta a dues nominacions: al Premi L'Oréal Professionel a la millor actriu protagonista (Alexandra Jiménez) i el Premi al millor cartell (Elena Castillo). Sinopsi: El film dirigit per Elena Trapé i protagonitzat per Alexandra Jiménez, Miki Esparbé, Bruno Sevilla, Isak Férriz i Maria Ribera explica la història de l'Olivia, l'Eloy, el Guille i l'Anna, que viatgen a Berlín per visitar per sorpresa el seu amic Comas, que fa 35 anys. Ell no els rep com s'esperaven i, durant el cap de setmana, les seves contradiccions afloren i l'amistat es posa a prova. Junts descobriran que el temps i la distància poden canviar-ho tot.

I finalment, una, per a la pel·lícula de Julio Medem "EL ÁRBOL DE LA SANGRE", que opta a millor música original (Lucas Vidal). Sinopsi:La pel·lícula explica la història d'aquesta jove parella que viatja fins a l'antiga casa familiar per escriure la història comuna, un arbre genealògic que amaga un gran misteri que posarà en perill el seu amor. Un drama que repassa la història espanyola recent, centrant-se en les complicades relacions d'una família durant 25 anys. És una col·laboració de TV3.

L'entrega dels Premis Feroz 2019 es farà el 19 de gener a Bilbao.

tv3.cat/ficcioicinema

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut