📝 "Quatre gats" viatja de nou i aquesta vegada se'n va a la capital de Grècia, Atenes, per conversar amb Iannis Varufakis. L'exministre d'Economia que va plantar cara a la Unió Europea i a l'euro reflexionarà sobre l'austeritat i la sobirania en un món cada cop més global. El programa, que també entrevista l'exconseller d'Economia Andreu Mas-Colell, la periodista grega Corina Vasilopolou i l'exdiputat de la CUP Josep Manuel Busqueta, connectarà dues realitats d'austeritats, Catalunya i Grècia. Mira el dietari de rodatge del programa

Quatre Gats amb Iannis Varufakis

 

📝 Tres històries de memòria i ferides, de dictadures i retrobaments, amb tres supervivents de tres conflictes que han marcat la història del nostre país i del món. Així va ser la gravació del "Quatre gats" dedicat a la memòria històrica", quan es compleixen 80 anys del final de la Guerra Civil espanyola. El dietari del rodatge, pàgina a pàgina.

Quatre Gats amb Dilma Rousseff

 

📝 "Puigdemont va baixar amb americana, cap a les 9 del matí. I la conversa va durar ben bé dues hores. Vam parlar de l'exili, de la fugida i d'Alemanya. I ens va donar detalls que fins ara no havíem escoltat."... Llegeix el dietari de rodatge del "Quatre gats" amb Carles Puigdemont. Cada dia obrim una pàgina nova. 

Quatre Gats amb Dilma Rousseff

 

📝 "Quan hem arribat a l'hotel ens ha arribat la segona mala notícia del dia. Dilma Rousseff, que ens havia d'atendre a Bello Horizonte, també ens tomba l'entrevista. No s'esperava el seu desastrós resultat. Diu que ara no és el moment..." Mira el dietari de rodatge del "Quatre gats" amb Dilma Rousseff.
 

Quatre Gats amb Dilma Rousseff

 

📝 "Són les vuit del vespre. Ara som a l'aeroport. Hem menjat una hamburguesa per dinar, sota l'ombra d'una estàtua d'un toro, mentre Marine Le Pen acabava el seu discurs de retrobament amb els seus fidels seguidors..." Mira com continua el dietari de rodatge del "Quatre gats" amb Marine Le Pen

Quatre Gats amb Marine Le Pen

Anar al contingut