Diada de Sant Fèlix
Diada de Sant Fèlix
Dimecres, a les 12.00, al portal web TV3.cat

La gran diada castellera de Sant Fèlix, per TV3.cat i el 33

Aquest dimecres, 30 d'agost, és una data imprescindible de la temporada castellera, i TV3 l'emetrà en directe, a partir de les 12.00, pel portal web TV3.cat, i a les 21.55, el 33 n'oferirà un ampli resum de 70 minuts

Els Castellers de Vilafranca arriben després de descarregar el 3 de 10 amb folre i manilles a l'Arboç. Precisament a aquest castell hi podrien sumar el 4 de 10, el 4 de 9 sense folre i el pilar de 8.

La Colla Vella dels Xiquets de Valls arriba en el millor moment de la temporada, gràcies als quatre gamma extra descarregats entre el Catllar i l'Arboç i té en cartera quatre castells: el 3 de 10 amb folre i manilles, el 4 de 9 sense folre, 4 de 9 amb folre i agulla, el 5 de 9 amb folre i el pilar de 8.

La Colla Joves vol repetir castells de gamma extra com el 2 de 9 amb folre i manilles i el pilar de 8 emmanillat, però no s'hi pot descartar també un intent de 2 de 8 sense folre.

Els Minyons de Terrassa, que van tornar de vacances fa uns dies, volen acabar els deures pendents de la seva festa major descarregant el 3 de 10 amb folre i manilles, el 5 de 9 amb folre, el 2 de 9 emmanillat i el pilar de 8.

La de Sant Fèlix és la segona de les set diades castelleres que La Xarxa i TV3 coprodueixen aquesta temporada en una suma d'esforços per donar més visibilitat al fet casteller.

Els encarregats de retransmetre la jornada de Sant Fèlix seran l'equip format per Agustí Forné en la presentació, Carles Cortés en la conducció, Toni ComasAnna Vallhonesta a peu de plaça, i Joan Beumala en l'anàlisi tècnica.

 

Anar al contingut