Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
El recorregut pels escenaris de les batalles

"Quanta guerra!" s'estrena amb la història de l'avi de l'Andreu Buenafuente

En el primer capítol, l'Andreu accepta compartir una recerca amb l'Eloi Vila per trobar respostes sobre la guerra que va viure el seu avi Mariano

Fins fa ben poc, l'Andreu Buenafuente no sabia gairebé res del seu avi matern, del Mariano. Només que havia mort durant la Guerra Civil. La seva dona, l'àvia Francisca, va quedar viuda molt jove i no en va parlar mai.

En aquest primer capítol de "Quanta guerra!", l'Andreu accepta compartir una recerca amb l'Eloi Vila per trobar respostes sobre la guerra que va viure el seu avi, però, sobretot, per descobrir qui era el Mariano i per què va morir amb només 20 anys. El programa mostra com aquest recorregut pels escenaris reals de les batalles s'acaba convertint en un viatge revelador, emocionant i inevitablement compromès.

Andreu Buenafuente sobre el terreny
Andreu Buenafuente sobre el terreny

El programa

Aquest estiu farà 86 anys de l'inici de la Guerra Civil i, malgrat el pas del temps, en moltes famílies encara hi ha preguntes sense resposta i silencis que no s'han trencat. La generació dels nets vol saber què va passar. Què van viure els seus avis entre el 1936 i el 1939, quan encara eren joves i tenien tota la vida al davant. I això és el que planteja "Quanta guerra!", un docutainment de divulgació històrica sobre la Guerra Civil produït pel Departament d'Entreteniment i Actualitat de TV3.

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut