Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
De la plana de Vic al front del Segre

Albert Om i les sis cartes de l'avi Josep, a "Quanta guerra!"

L'Albert Om s'enfronta al seu passat. La seva àvia Maria guarda un tresor que ha mantingut en secret tota la seva vida. El camí que recorrerà al costat de l'Eloi Vila l'empeny a prendre una decisió que ho canvia tot.

Quan va esclatar la guerra, l'avi del periodista Albert Om, el Josep, estava casat i tenia dues filles. El maig del 1938, l'avi Josep va entrar en combat per primer cop al front del Segre i en aquell moment la seva dona, la Maria, estava a punt de tenir la tercera criatura.

En aquest capítol de "Quanta guerra!", l'Albert i l'Eloi Vila refan el viatge de l'avi Josep des de Vic fins al camp de la primera batalla a través d'un tresor que la Maria va mantenir en secret tota la vida: les sis cartes que la parella es va escriure durant aquell mes de maig.

Aquesta recerca íntima i emocionant ha permès que l'Albert conegui com van ser els últims dies del seu avi, desaparegut durant la guerra i silenciat molts anys pel dolor i la tristesa de la família.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut