A "Quan s'apaguen el llums", Lluís Canut entrevista figures rellevants de l'esport que ja estan fora dels focus. Això els permet parlar sense la pressió de les seves trajectòries, amb encerts i errors. Una mena de desclassificats de l'esport en què es desvelen secrets mai explicats i en què es posa l'accent en com s'afronta l'endemà de la retirada.

La segona temporada del programa acosta als espectadors figures com Carles Puyol, Arantxa Sánchez Vicario, Dani Sánchez Llibre, Perico Delgado, Audie Norris, Michael Laudrup, Louis Van Gaal, Josep Maria Minguella, Hristo Stòitxkov, Àlex Corretja i Manuel Orantes, Luis Moya i Luis Suárez, l'únic futbolista espanyol que ha guanyat una pilota d'or, conversen amb un to de proximitat i en escenaris que els són familiars.

En la primera temporada es rememoren les vivències  de Bernd Schuster, Vicente del Bosque, Ronaldinho, Sito Pons, José María García, Chicho Sibilio, Carles Rexach, Alfredo Evangelista, Joan Gaspart, Pedro "Toto" García, Toni Nadal i Enrique Castro "Quini".

Anar al contingut