"Quan arribin els marcians"
"Quan arribin els marcians"

"Quan arribin els marcians", els haurem d'explicar moltes coses perquè, si no, no hi haurà manera que entenguin el que es trobaran. I si la cultura ens defineix i ens diferencia com a éssers humans, els ho haurem d'explicar bé perquè no ens confonguin amb els ximpanzés." Aquest és l'objectiu de "Quan arribin els marcians", el nou programa cultural de TV3.

Adreçat a un públic generalista, serà un espai per preguntar-se per què passen les coses que passen i la gent fa el que fa. Júlia Bertran i Jofre Font seran els reporters que encapçalaran aquesta missió, que combinarà l'actualitat amb la contemporaneïtat cultural, la informació, la divulgació i l'agenda d'oci. Bellugant-se per totes les disciplines culturals, buscaran els testimonis tant de creadors com de ciutadans, d'aquells per a qui la cultura ajuda a entendre la vida de moltes maneres.

El to del programa vindrà pautat per la voluntat de reflexió, que portarà a la ironia, el desconcert i el sentit de l'humor. Els marcians també faran de les seves i en algun moment voldran conèixer de primera mà quina mena d'espècimens són aquests que es dediquen a la cultura. Alerta, s'esperen abduccions.

"Quan arribin els marcians" vol ser una càpsula del temps que s'envia a l'espai amb l'esperança que, com va fer Carl Sagan amb la sonda Voyager i el seu Golden Record, un dia algú la trobi i ens entengui.

Anar al contingut