Les recomanacions de "Quan arribin els marcians"

L'agenda cultural per a la setmana del 8 al 14 de juny

Activitats cinematogràfiques, musicals i teatrals per a tots els gustos en la desescalada: n'hi ha a l'aire lliure, en interior amb reducció de capacitat i per a casa

Enllaç a altres textos de l'autor imgauto31

Jofre Font

Redactor i presentador, a "Quan arribin els marcians"

https://twitter.com/JofreFont

1. Cinemes oberts

Quan: A partir del 12 de juny
Què, marcians, esteu tornant a veure moviment a la Terra? És que ens estem desconfinant de mica en mica i aquest divendres, per exemple, ja veurem uns quants cinemes oberts. Entre els primers, el Truffaut de Girona. De moment, només amb un terç de les butaques i espaiant els horaris per netejar i desinfectar la sala entre sessió i sessió. La primera pel·lícula que hi projectaran serà "La verdad", amb Catherine Deneuve i Juliette Binoche i la direcció de Hirokazu Koreeda.
El cinema Truffaut de Girona reobre amb "La verdad". Catherine Deneuve i Juliette Binoche dirigides per Hirokazu Koreeda.


2. Actuacions en directe al Cafè del Palau

Quan: A partir de l'11 de juny
Ara mateix, si hem de coincidir una colla d'humans al planeta, ens diuen que és més segur que ho fem a l'aire lliure. I és a cel obert que es programen els concerts de la terrassa del Cafè del Palau de la Música. De dijous a dissabte al vespre, s'hi poden veure recitals com els de The Lucky Dices Band. Diumenge, la música hi sonarà a l'hora del vermut amb Gigi McFarlane i Octavio Fanés. D'aquesta manera, recuperem a poc a poc el contacte amb les actuacions en directe.

The Lucky Dices Band i  Gigi McFarlane al Cafè del Palau de la Música.

 

3. Mostra Internacional de Films de Dones

Quan: De l'1 al 14 de juny
Tot i que podem sortir una mica més, cites com la Mostra Internacional de Films de Dones ens continuen posant molt fàcil que ens quedem dins de casa tant temps com sigui possible. Tota la programació d'enguany es pot seguir a través de Filmin fins aquest diumenge. Una rica oferta que va des de la ficció fins al documental o l'animació i que té les dones com a protagonistes, tant davant com darrere de la càmera.

Últimes dies de la Mostra Internacional de Films de Dones.


4. "Els dilluns de merda" al Maldà

Quan: Els dilluns, a les 19 hores. Del 25 de maig al 29 de juny.
I els terrícoles també hem trobat la manera de portar el teatre al menjador de casa. Ens hi ajuden, per exemple, la gent del Maldà amb el cicle "Els dilluns de merda". Volen començar cada setmana intentant que no sigui fastigosa. Ho fan posant a disposició dels espectadors, que encara no podem anar a la seva sala, una sèrie de creacions de les companyies que hi haurien hagut d'actuar, si no hagués arribat la Covid-19. La cita de dilluns que ve serà amb els musicals. Fan l'emissió a YouTube i hi podeu col·laborar en una mena de taquilla inversa.

Teatre des de casa, els dilluns a les 19 hores

 

ARXIVAT A:
Cultura
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut