Propostes per Lleida, Tarragona, Barcelona i Girona
Propostes per Lleida, Tarragona, Barcelona i Girona
Les recomanacions de "Quan arribin els marcians"

L'agenda cultural del 9 al 15 de juliol

Dansa, circ, música, Bach, jazz i gravats, perquè la cultura ens salva

1. Festival sota la palmera

On i quan: Tarragona, fins a l'1 d'agost

Atenció, marcians, teniu un aterratge complicat, però amb emoció i fresqueta garantida, sota les palmeres de Tarragona. Perquè, fins a l'1 d'agost, el festival Sota la Palmera fa propostes gairebé cada dia amb dansa, circ i nits temàtiques i, els caps de setmana, una programació musical molt variada: Alidé Sans, el Diluvi, Pepet Nuet, Las Migas, Sara Socas, Joan Masdéu o Montse Castellà són alguns dels noms del cartell d'enguany en una programació més femenina que mai. Tot plegat, a l'espai jove La Palmera a la plaça Imperial Tarraco.

 

2. Barcelona amb perruca de Bach

Quan: 16 de juliol

Quan Barcelona es posa la perruca de Bach, la proposta sona de meravella. Encara sou a temps de tastar l'edició reduïda d'enguany del Bachcelona. Dijous 16 de juliol, als Jardins del Recinte Modernista de Sant Pau, la jove soprano Elionor Martínez, que el 2016 va rebre la Beca Bach-Fundació Salvat protagonitzarà la clausura, acompanyada per músics de l'Orquestra del Gran Teatre del Liceu, amb àries de Bach i de qui fou el gran descobridor del mestre durant el XIX, Mendelssohn.

 

3. Jazz a l'estiu

On i quan: Girona, fins al 26 de juliol

I del barroc al jazz, i potser, estimats marcians, descobrireu que no hi ha tanta diferència. Apunteu-vos a gaudir del cicle de joves intèrprets "Estiu & Jazz" de Girona. El 12 de juliol serà la jove guitarrista Marina Vinent la que es posarà al capdavant del seu quartet, i el diumenge següent agafarà el relleu el Trio Nilo, un jove grup barceloní format al Taller de Músics. El Quartet Minvant i el jazz pop del Trio R4 Jazz clouran el cicle d'enguany el 24 i el 26 de juliol.

 

4. Gravats de primer nivell

On i quan: Lleida, fins al desembre

I el Museu Diocesà Comarcal de Lleida ens convida a un recorregut per la història del gravat, amb obres rellevants de la col·lecció donada al Museu pel mecenes lleidatà Antoni Gelonch. Un conjunt de gravats de primeríssim nivell que podeu veure durant aquest 2020, amb peces d'autors com Dürer, Rembrandt, Goya, Picasso, Tàpies, Miró, Warhol o Barceló.

ARXIVAT A:
Cultura
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut