MORALITAT, SORDESA i EDUARD INIESTA
La imperfecció de la moral humana portada a la creació, viure amb discapacitat auditiva i el músic Eduard Iniesta, protagonistes d'un nou capítol marcià.
Vides reconstruïdes, volem riure i Sílvia Abril
La curiositat per reconstruir les vides de persones que no hem conegut, les ganes de riure per fer front a un any nou ple d'incerteses i l'actriu Sílvia Abril, protagonistes d'un capítol marcià més
La mala llet
Acabem aquest 2020... amb mala llet, sí. Però, ja posats, pot ser la ira d'alguna manera constructiva?
Cures de fills a pares, ignorància històrica i Ladilla Rusa
Les cures de fills a pares i mares, la ignorància que tenim de determinats episodis de la nostra història i el duo musical Ladilla Rusa en un nou capítol marcià.
LGTBI+, la mandra i Núria Prims
L'estat deficient de l'acceptació social i els drets de les persones LGTBI+, la reivindicació de la mandra i l'actriu Núria Prims.
Activisme, feines que cremen i Albert Triola
Art al servei de la denúncia d'injustícies, feines que provoquen la síndrome del "treballador cremat" i l'actor Albert Triola, protagonista d'"Smiley, després de l'amor".
Adolescència, ballar i Noemí Casquet
Projectes que posen els adolescents al centre, recomanacions per recordar-nos com de necessari pot ser sortir a ballar i l'abducció a l'escriptora de novel·la eròtica Noemí Casquet.
Una arma de guerra, revisitar-se i Still Ill
Les violacions sistemàtiques de dones en la guerra dels Balcans, que ara fa 25 anys va acabar oficialment, són el tema central d'un programa, i els marcians abdueixen el raper Still Ill.
Ucronies, decepcions i Joan Miquel Oliver
Què hauria passat si...? És una pregunta que els humans ens fem de tant en tant. Ens agrada imaginar com serien les coses. Però arriba un moment, una edat, en què topes de cara amb la realitat.
Distància, racisme i Llucia Ramís
Els humans sempre hem marcat distàncies; el racisme n'és un exemple palmari. I ara que la distància física és imposada per a tothom, podrem recuperar la confiança en els cossos?
El turista que tots portem a dins
Es pot dir que els humans no fem turisme, sinó que tenim ànima de turista. I que ens agrada molt mirar enrere, especialment a la dècada dels 80.
La salut del català
El 95% de les llengües que es parlen a la Terra estan amenaçades. I el català és a la llista. El català és una llengua amb una mala salut de ferro?
Cultura cooperativa
La pandèmia ha posat de manifest la fragilitat d'un món regit per la llei del més fort. La cultura cooperativa pot servir d'antídot?
Més art, o més negoci ?
En una situació de crisi com l'actual, cap a on tendiran les produccions cinematogràfiques: més cap a l'art o més cap al negoci?
Passar a la Posteritat
La fotografia digital, tot i la seva expansió i globalització ens permetrà deixar rastre i conservar els records i la història com si ho ha fet durant anys la fotografia impresa?