Núria Solé dirigeix i presenta el "TN comarques".
Núria Solé dirigeix i presenta el "TN comarques".
Els divendres 14, 21 i 28 de gener

Propostes de cultura km 0 per al cap de setmana, al "TN comarques"

L'informatiu de referència per al territori, dirigit i presentat per Núria Solé, emetrà durant els pròxims divendres diversos reportatges per acostar els espectadors a iniciatives culturals d'arreu de Catalunya

Els divendres 14, 21 i 28 de gener, el "TN comarques" farà prescripció cultural amb reportatges sobre projectes de caràcter públic, privat o associatiu amb la cultura com a eix principal. Amb l'emissió d'aquests reportatges, que es preveu que tinguin continuïtat durant tota la temporada, l'objectiu és posar en valor la cultura de proximitat, donar a conèixer propostes singulars per fer turisme i prescriure el consum de cultura a casa nostra.

Cada reportatge, elaborat des de les delegacions i corresponsalies dels Serveis Informatius de TV3, mostrarà una iniciativa singular amb una visió particular com a projecte cultural, més enllà dels grans museus i equipaments culturals del país. En són exemples els protagonistes dels primers reportatges que es podran veure aquest mes: un cinema en versió original regentat per un pare i una filla enamorats del setè art a Cambrils; una llibreria que té molt més que lectors i clients, i posa a la venda molt més que llibres, al centre de Lleida, i un petit museu etnogràfic del Bages, que recull tresors dels avantpassats.

Un informatiu de referència per al territori

El "TN comarques" és un informatiu que condensa l'actualitat més pròxima, de dilluns a divendres durant mitja hora, amb cròniques, reportatges i connexions en directe des de tots els punts del territori: amb equips desplegats per les comarques de les terres de Ponent i de l'Ebre, la Catalunya central, Tarragona, Girona, Barcelona i tota l'àrea metropolitana, el Maresme, el Vallès i les comarques dels Pirineus i la Vall d'Aran.

Dirigit i presentat per la periodista Núria Solé, durant l'any 2021, el "TN comarques" ha liderat la franja d'emissió, amb una mitjana d'audiència de 283.000 d'espectadors diaris i un 22,2 de quota de pantalla. També és un dels programes més ben posicionats segons el panel qualitatiu de GfK: amb una valoració mitjana de 8,8 sobre 10, és l'informatiu diari amb més suport de l'audiència i un dels espais més ben valorats. A més, el 2021 ha estat l'any amb la millor audiència digital del programa, en què s'han fet gairebé tres milions de reproduccions de vídeo en directe i a la carta, amb una mitjana de més de 107.000 usuaris únics mensuals que han vist l'informatiu per internet.

Anar al contingut