Seguiment informatiu

Programació especial de TV3 per la cobertura de la sentència del procés

Al llarg de tot el dia, TV3 emetrà una programació especial per informar dels detalls de la sentència i de les reaccions i mobilitzacions que hi pugui haver

Aquest dilluns, el Tribunal Suprem ha fet pública la condemna per sedició als líders independentistes empresonats. TV3 i el 3/24 emetran simultàniament bona part de la jornada per seguir en directe totes les reaccions i mobilitzacions que es vagin produint. 

Avui, doncs, no s'emetrà la programació habitual dels dilluns: "Planta baixa", "Cuines", "Com si fos ahir", "Tot es mou", "Està passant", "El suplent" i "Al cotxe".

Fins a les 13.00,  "Els matins", conduït per Lídia Heredia des dels platós de TV3, seguirà l'actualitat amb connexions als diversos punts d'interès informatiu. A partir d'aquesta hora, començarà un programa especial que continuarà informant de l'última hora de l'actualitat.

De les 14.30 a les 16.00 es farà una edició especial del "TN migdia". A partir de les 16.00 i fins a les 20.00, TV3 i el 3/24 emetran un especial que comptarà amb diversos analistes i que anirà connectant amb els punts d'actualitat informativa. A continuació, prendrà el relleu un "TN vespre" especial. 

A les 22.00, la cobertura de la jornada seguirà amb un especial del programa "Més 324", presentat per Xavier Graset.

Cobertura digital al minut

TV3 i Catalunya Ràdio faran també una àmplia cobertura de la sentència des dels seus mitjans digitals, tant al web com a les diverses apps per a mòbils i a les xarxes socials. A banda de seguir en directe la programació especial, el portal de notícies 324.cat està oferint un seguiment detallat de la jornada al minut.

 

 

 

Anar al contingut