Anar a la navegació principal
La Marató 2022 en imatges
La Marató 2022 en imatges
El blog d'activitats

Compartiu les imatges de la vostra activitat amb nosaltres!

Un any més, sou moltes les entitats que participeu en aquesta festa solidària. Us convidem a fer-nos arribar les imatges dels actes que organitzeu de manera altruista i amb tant d'esforç.

És ben senzill: seguiu pas per pas les instruccions

1. Accediu a https://www.ccma.cat/tv3/marato/envia-fotos-i-videos-per-a-les-activitats-populars-de-2022/interactiu/41413/

2. Adjunteu la foto o vídeo que vulgueu compartir. Introduïu el nom de la vostra entitat, el títol de la vostra activitat i seleccioneu la comarca i població on aquesta es durà a terme. Un cop introduïdes totes les dades, cliqueu al botó "Següent".

3. Introduïu la ID de la vostra entitat, nom i cognoms, i correu electrònic. Un cop introduïdes totes les dades, accepteu les condicions legals i cliqueu al botó "Continua".

4. La publicació de les imatges al web no és immediata, ja que passen un procés de validació. Després de ser validades, rebreu un correu electrònic (a l'e-mail que ens hàgiu facilitat al formulari) confirmant-vos que ja són visibles a la galeria de La Marató 2022.

 

Com han de ser les imatges?


Les fotografies han de tenir format .jpg, .png o .gif i un màxim de 100 MB de pes.
Els vídeos han de tenir format .mov, .wmv, .avi, .mpeg, .mp3, .mp4, .ogv o .qt, i un màxim de 300 MB de pes.

Els arxius s'han de pujar d'un en un. Si teniu algun dubte, contacteu amb activitatsperlamarato@ccma.cat.

Esperem les vostres imatges per omplir el web de records de La Marató!

Anar al contingut

El blog d'activitats

A través d'aquest blog us mantindrem informats de tot el que heu de saber com a organitzadors d'una activitat de La Marató: Inscripció d'activitats Preguntes freqüents Comunicar la recaptació Instruccions d'ingrés Ús del logotip Com aconseguir una pancarta Cartell i fulletó per descarregar Sobre la Fundació Vídeo: Missió, visió i valors Totes les maratons Passos a seguir.  

Cerca posts del blog
Últims posts