Anar a la navegació principal
Escola Catalònia, cursa per La Marató 2020
Escola Catalònia, cursa per La Marató 2020
El blog d'activitats

Ja s'han inscrit més de 1.000 actes solidaris per a La Marató

La mobilització de la societat catalana entorn de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio s'estén a tot el territori català per convertir aquesta 30a edició en una nova festa solidària col·lectiva. Ja són més d'un miler les activitats inscrites, una xifra que continuarà creixent!

Com cada any, la ciutadania pren la iniciativa en l'organització d'accions festives amb l'objectiu d'aconseguir un marcador maratonià. Ja són 352 les poblacions implicades a Catalunya i 5 fora del territori català mobilitzant més de 217.162 persones. 

Us convidem un any més a idear la fórmula que us escaigui millor: un concert, un festival, una xocolatada o una ruta per recaptar diners en un ambient participatiu i solidari. Sigueu protagonistes un any més: cada pas endavant, encara que sembli petit, és una gran victòria.

Gràcies per la vostra il·lusió per La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio!

Anar al contingut

El blog d'activitats

A través d'aquest blog us mantindrem informats de tot el que heu de saber com a organitzadors d'una activitat de La Marató: Inscripció d'activitats Preguntes freqüents Comunicar la recaptació Instruccions d'ingrés Ús del logotip Com aconseguir una pancarta Cartell i fulletó per descarregar Sobre la Fundació Vídeo: Missió, visió i valors Totes les maratons Passos a seguir.  

Cerca posts del blog
Últims posts