Anar a la navegació principal
Blogs

Associar-se a l'Ecosistema Terra

Estrena el 5 de juny del 2019, al 33

Subtítols en:. català  / CASTELLANO / ENGLISH

Tràiler  1'30''     /      Documental   72'

Els coneixements científics actuals porten a un canvi revolucionari en la forma de veure el planeta: la Terra funciona com un gran ecosistema i la vida evoluciona a salts gràcies a la simbiosi, la força de l'associació entre organismes. Un ecosistema, que és estable en funció del reciclatge que poden fer entre totes les espècies que hi viuen.

Amb Lynn Margulis, James Lovelock, Ramon Margalef, Ricard Guerrero, Rafel Simó, Anna Omedes, Rubén Duro, Isabel Esteve i  Mercè Piqueras entre altres. Direcció, guió i realització de Jordi Vilardell, director de Latituds. Una producció de Televisió de Catalunya.

 

Asociarse al Ecosistema Tierra

Los conocimientos científicos actuales llevan a un cambio revolucionario en la forma de ver el planeta: la Tierra es un gran ecosistema, y para la evolución de la vida, la asociación es un elemento clave.

Con Lynn Margulis, James Lovelock, Ramon Margalef, Ricard Guerrero, Rafel Simó, Anna Omedes, Rubén Duro, Isabel Esteve y  Mercè Piqueras entre otros. Dirección, guión y realitzación de Jordi Vilardell, director de Latituds. Una producción de Televisió de Catalunya.

 

Associate with the Earth Ecosystem

Current scientific knowledge leads us to a revolutionary change in the way we look at the planet: the Earth functions as a great ecosystem, and association is a key force for the evolution of life.

With Lynn Margulis, James Lovelock, Ramon Margalef, Ricard Guerrero, Rafel Simó, Anna Omedes, Rubén Duro, Isabel Esteve and  Mercè Piqueras among others. Directed, written and directed by Jordi Vilardell, director of Latituds. A production of Televisió de Catalunya.

Tràiler  1'30''     /      Documental   72'

 

 

 

 

 

Anar al contingut
Cerca posts del blog