Anar a la navegació principal
Antònia Font
Antònia Font
MúsicaMúsica

Antònia Font tancarà la gira de retorn amb un gran concert a Girona

El grup mallorquí anuncia a "El matí de Catalunya Ràdio" una actuació especial pel 30 de setembre al Festival Temporada Alta

Aquella reaparició que va començar ara fa un any amb la sortida d'aquesta cançó, "Un minut estroboscòpica", ja sabem quan finalitzarà. Ho ha explicat així el cantant, Pau Debon, en declaracions al programa: 

"El dia 30 de setembre farem el darrer concert d'aquesta gira i serà l'únic que farem en terres gironines. No us ho perdeu, en tenim moltes ganes."

La cita tindrà lloc al Palau de Fires de Girona, que es recuperarà com a espai per a concerts de gran format, i les entrades ja estan a la venda. Aquest és el segon concert que anuncia el grup pel 2023, després del del Cruïlla de Barcelona pel 8 de juliol. Queden per concretar quatre actuacions més, que s'aniran revelant els propers mesos o setmanes.

El concert que acabem d'anunciar, això sí, serà l'únic en comarques gironines, una dada que els allunya dels festivals d'estiu a la Costa Brava. El Temporada Alta, per cert, avui tanca la seva 31a edició amb la final del Torneig de Dramatúrgia a la Sala La Planeta. 

El grup va omplir el Palau Sant Jordi de Barcelona el mes d'octubre (ACN/Violeta Gumà)

Un final d'etapa? 

Els Antònia Font encara no han concretat què passarà després d'aquest 30 de setembre. De moment, asseguren que hi ha "un pacte entre cavallers per fer sis concerts al 2023" i després ja es veurà què passarà. 

"Està a l'aire, ens està passant una cosa molt guapa. Seria un error pensar més enfora d'això, ara mateix està a l'aire. Estem concentrats en aquesta gira, vivint el present, i ja veurem com ens organitzem quan passi tot això."  

Per tant, el que toca ara pels fans del grup mallorquí és decidir quin concert aniran a veure del grup al 2023. Després dels del Cruïlla de Barcelona i el Temporada Alta de Girona, en queden quatre més per anunciar, un dels quals es dona per fet que serà a Mallorca. Així ho deien a Els Experts minuts abans de pujar a l'escenari del Palau Sant Jordi:

"Ens agradaria que algun d'aquests sis concerts fos a Palma." 

2022, l'any Antònia Font

El 2022 quedarà per sempre relacionat amb la història del grup, amb la publicació del disc "Un minut estroboscòpica" al mes de març, que va precedir una gira que va arrencar al Primavera Sound i que també va passar pels Jardins de Vivers de València, el Poliesportiu Municipal Mateu Cañella d'Inca (Mallorca) i el Palau Sant Jordi de Barcelona.

A part d'això, aquest any s'han produït tres efemèrides importants que han quedat eclipsades per aquest retorn als escenaris: el 25è aniversari de la fundació del grup i de la primera maqueta, els 20 anys de l'"Alegria", el seu disc més celebrat, i finalment, els 10 anys de "Vostè és aquí", un dels àlbums més incompresos del grup i l'últim que van publicar abans de la seva separació, al cap d'un any. 

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut
Cerca posts del blog