Una pel·lícula en coproducció amb TV3

Primeres imatges de "Toscana", el segon projecte de Pau Durà

Ja ha sortit el tràiler de "Toscana", la segona pel·lícula de Pau Durà que s'estrena el 27 de maig a les sales de cinema. És una comèdia àcida interpretada per Edu Soto, Francesc Orella, Malena Alterio i el mateix Pau Durà, que relata, amb tocs dramàtics, el desastrós segrest d'un crític culinari en un restaurant italià anomenat "Toscana"

Pau Durà ja té a punt el seu segon llargmetratge com a director. Es tracta de "Toscana"; una comèdia àcida rodada al País Valencià que passa en un restaurant italià anomenat "Toscana". La pel·lícula s'estrena el 27 de maig als cinemes. TV3 t'ofereix el tràiler del film per anar fent boca. Edu Soto, Francesc Orella, Malena Alterio i el mateix Pau Durà en són els protagonistes. És una coproducció de TV3.

La comèdia relata, amb tocs dramàtics, el desastrós segrest d'un crític culinari en un restaurant italià. El punt de partida és la crisi econòmica, que farà que en Tomàs (Edu Soto), treballador del Ramon al restaurant Toscana, es vulgui cobrar uns deutes pendents. Enmig de tot això apareix en Santi (Pau Durà), que arriba al restaurant buscant ajuda després de tenir un accident mentre anava de camí a l'hospital a fer-se una prova d'esperma.

Pau Durà, en Santi, atrapat en un rifi rafe per accident
Pau Durà, en Santi, atrapat en una batussa per accident

A partir d'aquí el film vira cap a una crisi emocional i íntima que sacseja els protagonistes, atrapats en els seus somnis perduts: la por de la maduresa i el pas del temps, així com la por de seguir amenaçats no només per pandèmies globals i desconegudes, sinó també per misèries humanes.

Malena Alterio, la parella del Santi a 'Toscana'
Malena Alterio, la parella d'en Santi a "Toscana"

Escrita i dirigida per Pau Durà, "Toscana" té per director de fotografia Miguel Llorens. És una producció de Good Machine Films, productora constituïda per Fosca Films, Gaia Audiovisuals i True Films, en coproducció amb TV3, la participació d'Àpunt i el suport de l'IVAC i l'ICEC.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut