"Primera línia", un programa que mostra els testimonis en primera persona de les persones que viuen més de prop la lluita contra el coronavirus  o que miren de millorar les condicions dels afectats. Personal sanitari, de neteja, de transports, de serveis d'emergències i seguretat, però també els que treballen en farmàcies, botigues d'alimentació, serveis socials o funeraris.  Com viuen aquests dies la seva feina? Són homes i dones que s'han vist inesperadament - i sense voler-ho- al centre de l'actualitat, i que continuen treballant mentre la majoria del país està confinada a casa. Més enllà del necessari homenatge, volem saber el que pensen i com afronten un dia a dia tan excepcional.

Sentim la seva veu i els veiem en les imatges que ells mateixos graven amb els seus mòbils, i que envien a l'equip de periodistes del "Primera línia", que amb aquests testimonis muntarà un espai diari, de durada variable. "Primera línia" vol anar una mica més enllà de l'actualitat i donar protagonisme a les cares habitualment anònimes que avui són al centre de tot: la gent que, des de tants llocs diferents, salva la gent.
"Primera línia" és un programa produït pel Departament de Nous Formats de TV3.


El programa fa una crida pública a tots aquells que estiguin treballant en primera línia perquè hi enviïn els seus vídeos, explicant què fan, al telèfon 667373452. Recordeu: és un telèfon que només rebrà vídeos, no respondrà a trucades. L'equip del programa es posarà en contacte amb les persones que els enviïn.

 

Anar al contingut