La cerimònia dels XII Premis Gaudí serà el 19 de gener

Vota el Premi del Públic dels Gaudí i guanya un any de cinema gratis

Falta menys per saber quina és la pel·lícula preferida pel públic, del 2019. Les votacions estaran obertes fins al 17 de gener, i el resultat es donarà a conèixer durant la gala dels XII Premis Gaudí
TEMA:
Premis Gaudí
Cartell dels XII Premis Gaudí
Cartell dels XII Premis Gaudí

L'Acadèmia del Cinema Català ha tornat a engegar, per tercer any consecutiu, el Premi Especial del Públic per escollir la pel·lícula preferida del públic del 2019, dins de la gala dels Gaudí. Els participants poden votar entre les 4 pel·lícules nominades a millor pel·lícula i les nominades a millor pel·lícula en llengua no catalana.

 

Les nominades a la millor pel·lícula:

- "7 raons per fugir". Dirigida per Esteve Soler, Gerard Quinto i David Torras, escrita per Gerard Quinto.

- "Els dies que vindran". Dirigida per Carlos Marques-Marcet, escrita per Carlos Marques-Marcet, Clara Roquet i Coral Cruz.

- "El viatge de la Marta". Dirigida per Neus Ballús, escrita per Neus Ballús i Pau Subirós.

- "La innocència". Dirigida per Lucía Alemany, escrita per Lucía Alemany i Laia Soler

 

I les altres 4, a millor pel·lícula en llengua no catalana:

- "El hoyo". Dirigida per Galder Gaztelu-Urrutia, escrita per Pedro Rivero i David Desola.

- "La hija de un ladrón". Dirigida per Belén Funes, escrita per Belén Funes i Marçal Cebrián GAC.

- "Liberté". Dirigida i escrita per Albert Serra.

- "Ojos negros". Dirigida i escrita per Marta Lallana, Ivet Castelo amb la col.laboració d'Iván Alarcón i Sandra García.

 

Entre tots els votants, se sortejaran dos premis: una targeta VIP doble per anar el cinema tot l'any, gentilesa del Gremi d'Empresaris de Cinemes de Catalunya, i un lot de vins de la Denominació d'Origen Catalunya. També es premia amb una subscripció anual a FilminCAT per veure cinema online tot l'any i una subscripció semestral a l'edició digital de La Vanguardia.

 

La gala dels Premis Gaudí, el 19 de gener

La pel·lícula guanyadora es donarà a conèixer a la gala dels XII Premis Gaudí el diumenge 19 de gener, juntament amb el palmarès de la resta de categories de la dotzena edició dels Premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català. Les votacions estaran actives fins al 17 de gener a la web del Premi del Públic dels Gaudí.

ARXIVAT A:
Premis Gaudí

NOTÍCIES RELACIONADES