• XII Premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català
  Veure vídeo

  XII Premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català

  Retransmissió, en directe, de la Gala dels Premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català. Dagoll Dagom produeix la cerimònia de lliurament dels XII Premis Gaudí, des de l'Auditori del Fòrum CCIB. L'actriu badalonina Anna Moliner, com a presentadora, i el dramaturg Jordi Prat i Coll, com a director, completen aquest equip de consolidada tradició teatral. En aquesta edició, la pel·lícula que compta amb més nominacions és "La hija de un ladrón" (13), seguida per "Els dies que vindran" (10) i "La innocència" (7). Viu amb nosaltres la gran festa del cinema català, als #PremisGaudí.

 • XI Premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català
  Veure vídeo

  XI Premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català

  "Entre dos aguas", el film del director Isaki Lacuesta, ha triomfat en la nit del cinema català amb set premis Gaudí, entre els quals al millor protagonista masculí i a la millor direcció. El guardó de Millor pel·lícula ha distingit "Les distàncies", d'Elena Trapé. La màgia ha estat el fil conductor de la gala d'entrega dels XI Premis Gaudí, que enguany s'ha fet al Palau de Congressos de Catalunya, amb el Mag Lari com a mestre de cerimònies. Ismael Martín i Carolina Rosich s'han encarregat de la retransmissió de la gala a TV3.

 • X Premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català
  Veure vídeo

  X Premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català

  Retransmissió de la desena gala dels Premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català presentada per l'actor David Verdaguer.

 • IX Premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català
  Veure vídeo

  IX Premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català

  L'Auditori Fòrum-CCIB ha acollit la IX edició dels Premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català. La pel·lícula "Un monstre em ve a veure", dirigida per Juan Antonio Bayona, ha estat la gran guanyadora en emportar-se 8 guardons. "La propera pell", que destacava per rebre el suport de 14 nominacions, al final ha acabat amb 3 premis.

 • VIII Premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català
  Veure vídeo

  VIII Premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català

  La pel·lícula de Cesc Gay s'endu sis premis. Cesc Gay, millor director; Ricardo Darín, millor actor protagonista; Javier Cámara, millor actor secundari, i Dolores Fonzi, millor actriu secundària.

 • VII Premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català
  Veure vídeo

  VII Premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català

  Gala íntegra dels VII Premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català, presentada per Àngel Llàcer.

 • VI Premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català
  Veure vídeo

  VI Premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català

  Cerimònia de lliurament dels VI Premis Gaudí, presentats per Àngel Llàcer, acompanyat de Manu Guix. "Els optimistes" de Catalunya Ràdio imprimeixen el seu to fresc i desenfadat al desenvolupament de la gala que, com sempre, és sorpresa. L'actriu Julieta Serrano rep el guardó honorífic que cada any atorga l'Acadèmia del Cinema Català, i que a partir d'aquest any s'anomena Premi Gaudí d'Honor-Miquel Porter, en homenatge permanent a qui va dedicar la vida al cinema, coincidint amb el desè aniversari de la seva mort.

 • V Premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català
  Veure vídeo

  V Premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català

  Andreu Buenafuente presenta la gala de la cinquena edició dels premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català. "Blancaneu" i "Lo imposible" van ser les grans guanyadores de la nit.

 • IV Premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català
  Veure vídeo

  IV Premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català

  Gala íntegra de la quarta edició dels Premis Gaudi, presentada per Xavi Mira i Alba Florejachs. Els grans triomfadors de la nit han estat els films "Eva" i "Mientras duermes".

 • III Premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català
  Veure vídeo

  III Premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català

  Transmissió en directe des del teatre Artèria del Paral·lel de la gala del cinema català, Premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català, del 17 de gener de 2011.

Anar al contingut