La gala es pot seguir en directe per tv3.cat a partir de les 20.30

Premi especial Zapping a TV3 per tres documentals sobre malalties i trastorns mentals

Els Zapping premien TV3 per l'emissió dels documentals "La música és vida", "Utopia iogurt" i "Peixos d'aigua dolça (en aigua salada)".

Aquest dimecres, 6 de febrer, el CaixaForum acull l'acte del lliurament dels XXIV Premis Zapping de TV. La gala, organitzada per l'Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya (TAC) la presenten els reporters de TV3 Mireia Mallol i Jordi Gil i es pot seguir en directe, exclusiu digital, a través de totes les plataformes de TV3 a partir de les 20.30.

Aquest any, l'entitat ha decidit premiar TV3 amb un Zapping especial per oferir i produir documentals que fomenten un major coneixement científic i humà de malalties i trastorns mentals. El premi reconeix els documentals "La música és vida", "Utopia iogurt" i "Peixos d'aigua dolça (en aigua salada)", tots tres emesos per "Sense ficció" durant l'any 2018.

 

Un documental emès per "Sense ficció" el 8 de maig del 2018 que recull l'experiència d'un grup d'estudiants de batxillerat de Sabadell que fan el seu treball de recerca sobre quins efectes pot tenir la música en els pacients d'Alzheimer.

 

Emès pel "Sense ficció" el 10 de juliol de 2018, el documental explica la lluita del psicòleg Cristóbal Colón per fer realitat la seva visió radical de com tractar les persones amb discapacitat intel·lectual o trastorns mentals severs i integrar les seves idiosincràsies, peculiars i diferents, en un negoci d'èxit.

 

El documental, emès pel "Sense ficció" el 16 d'octubre del 2018, retrata la situació de les persones amb autisme a Catalunya a partir del seguiment del dia a dia del Marc, de 10 anys, de la Mariona, de 23, i de les seves famílies.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut