• "Preguntes freqüents": primera entrevista al vicepresident Puigneró, La Trinca i els indults amb Judit Gené
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": primera entrevista al vicepresident Puigneró, La Trinca i els indults amb Judit Gené

  "Preguntes freqüents", amb Cristina Puig, entrevistarà Jordi Puigneró, vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, l'home fort de Junts per Catalunya al nou govern. Serà la primera entrevista que concedeix després de prendre possessió del càrrec.

  La setmana que el Suprem ha emès un informe oposant-se a l'indult als condemnats per l'1-O, s'analitzaran els possibles escenaris de futur amb Judit Gené, advocada de Quim Forn i Meritxell Borràs.

  La Trinca ha reeditat els seus primers discos amb cançons que formen part de la banda sonora d'un país. Amb Josep Maria Mainat, Toni Cruz i Miquel Àngel Pasqual es repassarà la història del grup i també es parlarà de l'actualitat política.

  Tretze estudiants que es van manifestar per exigir la rebaixa de les taxes universitàries el 2017 s'enfronten a vuit anys i mig de presó cadascun per desordres públics i danys. Es coneixerà el testimoni d'Ana Algarra i Irene López, dues de les encausades.

  Pilar Rahola farà un cara a cara amb Xavier Fina i també es comptarà amb la col·laboració de Quico Sallés.

  A les cadires dels periodistes hi haurà Javier Gállego, Susana Quadrado, Gemma Liñán i Odei A.-Etxearte.

  L'actuació musical anirà a càrrec d'Elena Gadel i Marta Robles, que interpretaran la cançó "Així de clar".

  "Preguntes freqüents", amb Cristina Puig, entrevistarà Jordi Puigneró, vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, l'home fort de Junts per Catalunya al nou govern. Serà la primera entrevista que concedeix després de prendre possessió del càrrec. La setmana que el Suprem ha emès un informe oposant-se a l'indult als condemnats per l'1-O, s'analitzaran els possibles escenaris de futur amb Judit Gené, advocada de Quim Forn i Meritxell Borràs. La Trinca ha reeditat els seus primers discos amb cançons que formen part de la banda sonora d'un país. Amb Josep Maria Mainat, Toni Cruz i Miquel Àngel Pasqual es repassarà la història del grup i també es parlarà de l'actualitat política. Tretze estudiants que es van manifestar per exigir la rebaixa de les taxes universitàries el 2017 s'enfronten a vuit anys i mig de presó cadascun per desordres públics i danys. Es coneixerà el testimoni d'Ana Algarra i Irene López, dues de les encausades. Pilar Rahola farà un cara a cara amb Xavier Fina i també es comptarà amb la col·laboració de Quico Sallés. A les cadires dels periodistes hi haurà Javier Gállego, Susana Quadrado, Gemma Liñán i Odei A.-Etxearte. L'actuació musical anirà a càrrec d'Elena Gadel i Marta Robles, que interpretaran la cançó "Així de clar".

 • "Preguntes freqüents": Alba Vergés i Marc Ramentol, Josep Bou, Gonzalo Boye i Lolita Flores
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": Alba Vergés i Marc Ramentol, Josep Bou, Gonzalo Boye i Lolita Flores

  "Preguntes freqüents", amb Cristina Puig, entrevistarà l'exconsellera de Salut Alba Vergés i l'exsecretari general del Departament Marc Ramentol, perquè expliquin com han viscut la gestió de la pandèmia i la seva sortida de la conselleria.

  La setmana que la justícia europea ha retornat la immunitat parlamentària a Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí, el programa entrevistarà Adrián Vázquez, president de la comissió que va proposar retirar-la, i Gonzalo Boye, advocat dels tres eurodiputats.

  Lolita torna als escenaris catalans amb "Llévame hasta el cielo", un muntatge que interpreta amb l'actor Luis Mottola. "Preguntes freqüents" parlarà amb la filla gran del clan Flores de la seva trajectòria i del llegat de la seva mare.

  Pilar Rahola farà un cara a cara amb Josep Bou i també es comptarà amb la col·laboració de Quico Sallés.

  A les cadires dels periodistes hi haurà Núria Orriols, Magda Bandera, Israel García-Juez i Jordi Panyella.

  L'actuació musical anirà a càrrec dels Porto Bello, que interpretaran la cançó "Cada cop".

  "Preguntes freqüents", amb Cristina Puig, entrevistarà l'exconsellera de Salut Alba Vergés i l'exsecretari general del Departament Marc Ramentol, perquè expliquin com han viscut la gestió de la pandèmia i la seva sortida de la conselleria. La setmana que la justícia europea ha retornat la immunitat parlamentària a Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí, el programa entrevistarà Adrián Vázquez, president de la comissió que va proposar retirar-la, i Gonzalo Boye, advocat dels tres eurodiputats. Lolita torna als escenaris catalans amb "Llévame hasta el cielo", un muntatge que interpreta amb l'actor Luis Mottola. "Preguntes freqüents" parlarà amb la filla gran del clan Flores de la seva trajectòria i del llegat de la seva mare. Pilar Rahola farà un cara a cara amb Josep Bou i també es comptarà amb la col·laboració de Quico Sallés. A les cadires dels periodistes hi haurà Núria Orriols, Magda Bandera, Israel García-Juez i Jordi Panyella. L'actuació musical anirà a càrrec dels Porto Bello, que interpretaran la cançó "Cada cop".

 • "Preguntes freqüents": Laura Borràs, Adolfo Pérez Esquivel, Bob Pop i Candela Peña
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": Laura Borràs, Adolfo Pérez Esquivel, Bob Pop i Candela Peña

  "Preguntes freqüents", amb Cristina Puig, entrevistarà Laura Borràs, presidenta del Parlament de Catalunya. S'analitzarà l'actualitat política, el mateix dia que farà tres mesos de la seva elecció.

  La setmana que Jordi Cuixart i Jordi Turull han portat la condemna del Suprem al Tribunal de Drets Humans d'Estrasburg, el programa ho parlarà amb Adolfo Pérez Esquivel, premi Nobel de la Pau, que dona suport a l'amnistia per tots els condemnats.

  Alguns maltractadors assassinen els seus propis fills per fer mal a les seves exparelles. És la violència vicària i aquesta setmana n'hi ha hagut un cas a les Canàries. Es tractarà el tema amb la psicòloga especialitzada en violència masclista Alba Alfageme.

  Roberto Enríquez, conegut com a Bob Pop, és una persona amb mil cares. Escriptor, monologuista, periodista i activista ara estrena la sèrie "Maricón perdido", basada en la seva vida. La presentarà acompanyat de l'actriu Candela Peña, la seva mare a la ficció.

  Pilar Rahola farà un cara a cara amb Sergi Sol i també es comptarà amb la col·laboració de Quico Sallés.

  A les cadires de periodistes hi haurà Pablo Tallón, Iva Anguera, Joan Rusiñol i Bea Talegón.

  L'actuació musical anirà a càrrec de Mireia Feliu, David Mengual & Maitia Trio que interpretaran la cançó "La flor de París".

  "Preguntes freqüents", amb Cristina Puig, entrevistarà Laura Borràs, presidenta del Parlament de Catalunya. S'analitzarà l'actualitat política, el mateix dia que farà tres mesos de la seva elecció. La setmana que Jordi Cuixart i Jordi Turull han portat la condemna del Suprem al Tribunal de Drets Humans d'Estrasburg, el programa ho parlarà amb Adolfo Pérez Esquivel, premi Nobel de la Pau, que dona suport a l'amnistia per tots els condemnats. Alguns maltractadors assassinen els seus propis fills per fer mal a les seves exparelles. És la violència vicària i aquesta setmana n'hi ha hagut un cas a les Canàries. Es tractarà el tema amb la psicòloga especialitzada en violència masclista Alba Alfageme. Roberto Enríquez, conegut com a Bob Pop, és una persona amb mil cares. Escriptor, monologuista, periodista i activista ara estrena la sèrie "Maricón perdido", basada en la seva vida. La presentarà acompanyat de l'actriu Candela Peña, la seva mare a la ficció. Pilar Rahola farà un cara a cara amb Sergi Sol i també es comptarà amb la col·laboració de Quico Sallés. A les cadires de periodistes hi haurà Pablo Tallón, Iva Anguera, Joan Rusiñol i Bea Talegón. L'actuació musical anirà a càrrec de Mireia Feliu, David Mengual & Maitia Trio que interpretaran la cançó "La flor de París".

 • "Preguntes freqüents": el conseller Jaume Giró, la conversa de Trapero, Marcel Vivet i Ramon Gener
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": el conseller Jaume Giró, la conversa de Trapero, Marcel Vivet i Ramon Gener

  Entrevistarem Jaume Giró, conseller d'Economia i Hisenda. Serà la primera entrevista del màxim responsable de les finances del govern des de que va prendre possessió del càrrec.

  El major Josep Lluís Trapero ha concedit a TV3 la primera entrevista des del 2017, any dels atemptats de Barcelona i Cambrils i el referèndum de l'1-O. La periodista Fàtima Llambrich ens avançarà detalls d'aquesta entrevista i n'emetrem en primícia un fragment.

  Conversarem amb Marcel Vivet, la setmana que l'han condemnat a 5 anys de presó, acusat d'haver colpejat a un mosso amb un pal en una manifestació el 2018. Ens acompanyarà la seva mare, Anna Regalón.

  El músic i escriptor Ramon Gener ens explicarà quina relació té un geni de la música com Mozart amb un crac com Messi a pocs dies de la seva eventual renovació.

  Per primer cop televisions de tots els territoris de parla catalana emetran simultàniament un programa, "El temps de les arts". L'artífex d'aquesta fita és l'activista valencià Eliseu Climent que ens explicarà com s'ho ha fet per aconseguir-ho.

  Pilar Rahola farà un cara a cara amb Alejandro López-Fonta i també comptarem amb la col·laboració de Quico Sallés.

  A cadires de periodistes hi haurà Manel Manchón, Neus Tomàs, Pilar Velasco i Jordi Barbeta.

  L'actuació musical anirà a càrrec de Lucia Fumero i Martín Leiton que interpretaran la cançó "Mi amor fugaz".

  Entrevistarem Jaume Giró, conseller d'Economia i Hisenda. Serà la primera entrevista del màxim responsable de les finances del govern des de que va prendre possessió del càrrec. El major Josep Lluís Trapero ha concedit a TV3 la primera entrevista des del 2017, any dels atemptats de Barcelona i Cambrils i el referèndum de l'1-O. La periodista Fàtima Llambrich ens avançarà detalls d'aquesta entrevista i n'emetrem en primícia un fragment. Conversarem amb Marcel Vivet, la setmana que l'han condemnat a 5 anys de presó, acusat d'haver colpejat a un mosso amb un pal en una manifestació el 2018. Ens acompanyarà la seva mare, Anna Regalón. El músic i escriptor Ramon Gener ens explicarà quina relació té un geni de la música com Mozart amb un crac com Messi a pocs dies de la seva eventual renovació. Per primer cop televisions de tots els territoris de parla catalana emetran simultàniament un programa, "El temps de les arts". L'artífex d'aquesta fita és l'activista valencià Eliseu Climent que ens explicarà com s'ho ha fet per aconseguir-ho. Pilar Rahola farà un cara a cara amb Alejandro López-Fonta i també comptarem amb la col·laboració de Quico Sallés. A cadires de periodistes hi haurà Manel Manchón, Neus Tomàs, Pilar Velasco i Jordi Barbeta. L'actuació musical anirà a càrrec de Lucia Fumero i Martín Leiton que interpretaran la cançó "Mi amor fugaz".

 • "Preguntes freqüents": Quim Forn i Josep Rull, Martín Pallín i el doctor Clotet
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": Quim Forn i Josep Rull, Martín Pallín i el doctor Clotet

  "Preguntes freqüents", amb Cristina Puig, entrevistarà Quim Forn i Josep Rull tres dies després que hagin sortit en llibertat. Serà la primera entrevista en un plató de televisió després de ser indultats pel govern espanyol.

  De les conseqüències dels indults i dels efectes que poden tenir en el Tribunal d'Estrasburg, se'n parlarà amb l'exmagistrat del Suprem José Antonio Martín Pallín i l'advocat Marc Molins.

  Dissabte la mascareta deixarà de ser obligatòria en espais a l'aire lliure. D'aquesta qüestió i de la lluita contra la pandèmia, se'n parlarà amb Bonaventura Clotet, cap del servei de Malalties Infeccioses de l'Hospital Germans Trias i Pujol. També es conversarà amb la psicòloga Eva Aguilar per saber què és el pànic a treure's la mascareta o la síndrome de la cara buida.

  A més, es comptarà amb les col·laboracions de Pilar Rahola i Quico Sallés.

  A cadires de periodistes hi haurà Àlex Cubero, Agnès Marquès, Joan Julibert i Ana Pardo de Vera.

  L'actuació musical anirà a càrrec de Gabriela Richardson, que interpretarà la cançó "Palomita negrita".

  "Preguntes freqüents", amb Cristina Puig, entrevistarà Quim Forn i Josep Rull tres dies després que hagin sortit en llibertat. Serà la primera entrevista en un plató de televisió després de ser indultats pel govern espanyol. De les conseqüències dels indults i dels efectes que poden tenir en el Tribunal d'Estrasburg, se'n parlarà amb l'exmagistrat del Suprem José Antonio Martín Pallín i l'advocat Marc Molins. Dissabte la mascareta deixarà de ser obligatòria en espais a l'aire lliure. D'aquesta qüestió i de la lluita contra la pandèmia, se'n parlarà amb Bonaventura Clotet, cap del servei de Malalties Infeccioses de l'Hospital Germans Trias i Pujol. També es conversarà amb la psicòloga Eva Aguilar per saber què és el pànic a treure's la mascareta o la síndrome de la cara buida. A més, es comptarà amb les col·laboracions de Pilar Rahola i Quico Sallés. A cadires de periodistes hi haurà Àlex Cubero, Agnès Marquès, Joan Julibert i Ana Pardo de Vera. L'actuació musical anirà a càrrec de Gabriela Richardson, que interpretarà la cançó "Palomita negrita".

 • "Preguntes freqüents": Quim Forn i Josep Rull, Martín Pallín i el doctor Clotet
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": Quim Forn i Josep Rull, Martín Pallín i el doctor Clotet

  "Preguntes freqüents", presentat per Cristina Puig, per omplir la nit d'informació rigorosa, mirada alternativa i entreteniment vinculat a l'actualitat. Serà amb Quim Forn i Josep Rull; l'exmagistrat del Suprem José Antonio Martín Pallín i l'advocat Marc Molins; el cap del servei de Malalties Infeccioses de l'hospital Germans Trias i Pujol, Bonaventura Clotet, i la psicòloga Eva Aguilar. L'actuació musical anirà a càrrec de Gabriela Richardson.

  "Preguntes freqüents", presentat per Cristina Puig, per omplir la nit d'informació rigorosa, mirada alternativa i entreteniment vinculat a l'actualitat. Serà amb Quim Forn i Josep Rull; l'exmagistrat del Suprem José Antonio Martín Pallín i l'advocat Marc Molins; el cap del servei de Malalties Infeccioses de l'hospital Germans Trias i Pujol, Bonaventura Clotet, i la psicòloga Eva Aguilar. L'actuació musical anirà a càrrec de Gabriela Richardson.

 • "Preguntes freqüents": Oriol Junqueras, Andreu Mas-Colell, Aleix Villatoro, Sonia Vivas i Itziar Castro
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": Oriol Junqueras, Andreu Mas-Colell, Aleix Villatoro, Sonia Vivas i Itziar Castro

  Oriol Junqueras, Andreu Mas-Colell, Sonia Vivas i Itziar Castro, a "Preguntes freqüents"
  Demà, divendres, a les 22.15, a TV3, una nova edició de
  "Preguntes freqüents", presentat per Cristina Puig, per omplir la nit d'informació rigorosa, mirada alternativa i entreteniment vinculat a l'actualitat. Serà amb Oriol Junqueras, president d'Esquerra Republicana; Andreu Mas-Colell, exconseller d'Economia; Aleix Villatoro, exsecretari general d'Afers Exteriors; Sonia Vivas, expolicia; Itziar Castro, actriu, i Judith Juanhuix, activista trans. L'actuació musical anirà a càrrec dels Sense Sal.
  01/07/2021 - 19.01
  Imprimir

  "Preguntes freqüents", amb Cristina Puig, i aquesta setmana en divendres, entrevistarà Oriol Junqueras, president d'Esquerra Republicana. Serà la primera entrevista televisiva després de ser indultat pel govern espanyol.

  La setmana que el Tribunal de Comptes ha imposat una fiança de més de 5 milions d'euros a diversos exalts càrrecs de la Generalitat per la despesa en política exterior, el programa parlarà amb Andreu Mas-Colell i Aleix Villatoro. L'exconseller d'Economia i l'exsecretari general d'Afers Exteriors són dos dels afectats.

  Es conversarà amb l'expolicia Sonia Vivas, que explicarà el calvari viscut després de denunciar un cas de corrupció policial a Palma. Vivas, que és l'actual regidora de Justícia Social, Feminismes i LGTBI de l'Ajuntament d'aquesta ciutat, també relatarà els atacs homòfobs que ha patit.

  Amb l'actriu Itziar Castro ens comentarà l'anomenada llei trans, aprovada pel govern espanyol aquest dimarts. També sabrem la història de la Judith Juanhuix, activista trans.

  Pilar Rahola farà un cara a cara amb Xavier Fina i també es comptarà amb la col·laboració de Quico Sallés.

  A cadires de periodistes hi haurà Tian Riba, Laura Aznar, Daniel Basteiro i Andrea Villoria.

  L'actuació musical anirà a càrrec dels Sense Sal, que interpretaran la cançó "Com abans".

  Oriol Junqueras, Andreu Mas-Colell, Sonia Vivas i Itziar Castro, a "Preguntes freqüents" Demà, divendres, a les 22.15, a TV3, una nova edició de "Preguntes freqüents", presentat per Cristina Puig, per omplir la nit d'informació rigorosa, mirada alternativa i entreteniment vinculat a l'actualitat. Serà amb Oriol Junqueras, president d'Esquerra Republicana; Andreu Mas-Colell, exconseller d'Economia; Aleix Villatoro, exsecretari general d'Afers Exteriors; Sonia Vivas, expolicia; Itziar Castro, actriu, i Judith Juanhuix, activista trans. L'actuació musical anirà a càrrec dels Sense Sal. 01/07/2021 - 19.01 Imprimir "Preguntes freqüents", amb Cristina Puig, i aquesta setmana en divendres, entrevistarà Oriol Junqueras, president d'Esquerra Republicana. Serà la primera entrevista televisiva després de ser indultat pel govern espanyol. La setmana que el Tribunal de Comptes ha imposat una fiança de més de 5 milions d'euros a diversos exalts càrrecs de la Generalitat per la despesa en política exterior, el programa parlarà amb Andreu Mas-Colell i Aleix Villatoro. L'exconseller d'Economia i l'exsecretari general d'Afers Exteriors són dos dels afectats. Es conversarà amb l'expolicia Sonia Vivas, que explicarà el calvari viscut després de denunciar un cas de corrupció policial a Palma. Vivas, que és l'actual regidora de Justícia Social, Feminismes i LGTBI de l'Ajuntament d'aquesta ciutat, també relatarà els atacs homòfobs que ha patit. Amb l'actriu Itziar Castro ens comentarà l'anomenada llei trans, aprovada pel govern espanyol aquest dimarts. També sabrem la història de la Judith Juanhuix, activista trans. Pilar Rahola farà un cara a cara amb Xavier Fina i també es comptarà amb la col·laboració de Quico Sallés. A cadires de periodistes hi haurà Tian Riba, Laura Aznar, Daniel Basteiro i Andrea Villoria. L'actuació musical anirà a càrrec dels Sense Sal, que interpretaran la cançó "Com abans".

 • "Preguntes freqüents": Carmen Cabezas, Laia Estrada i Javier Saviola
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": Carmen Cabezas, Laia Estrada i Javier Saviola

  "Preguntes freqüents", amb Cristina Puig, entrevistarà Carmen Cabezas, secretària de Salut Pública, i el doctor Robert Güerri, coordinador de la Unitat Covid de l'Hospital del Mar en ple ascens exponencial de la Covid-19, per saber si cal aplicar noves restriccions i quin paper hi té la vacunació.

  També es connectarà amb Salvador Macip, genetista i investigador de la Universitat de Leicester, actualment confinat, per parlar de com gestionen altres països l'arribada de noves variants del coronavirus.

  A més, entrevistarem la diputada de la CUP, Laia Estrada, després que el TSJC hagi arxivat la causa contra ella per desordres públics.

  Es conversarà amb Txell Feixas, corresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio a Beirut que torna a casa després de cinc anys a l'Orient Mitjà.

  També s'entrevistarà l'exfutbolista del Barça Javier Saviola, minuts abans que el seu amic Leo Messi pugui guanyar la Copa Amèrica. Serà a la final Brasil-Argentina, que es podrà veure en directe a TV3.

  I es comptarà amb les col·laboracions de Pilar Rahola i Quico Sallés.

  A les cadires dels periodistes hi haurà Gemma Liñán, Magda Bandera i Ferran Casas.

  L'actuació musical anirà a càrrec del grup The Tyets, que interpretaran la cançó "Amics, tiets i coneguts".

  "Preguntes freqüents", amb Cristina Puig, entrevistarà Carmen Cabezas, secretària de Salut Pública, i el doctor Robert Güerri, coordinador de la Unitat Covid de l'Hospital del Mar en ple ascens exponencial de la Covid-19, per saber si cal aplicar noves restriccions i quin paper hi té la vacunació. També es connectarà amb Salvador Macip, genetista i investigador de la Universitat de Leicester, actualment confinat, per parlar de com gestionen altres països l'arribada de noves variants del coronavirus. A més, entrevistarem la diputada de la CUP, Laia Estrada, després que el TSJC hagi arxivat la causa contra ella per desordres públics. Es conversarà amb Txell Feixas, corresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio a Beirut que torna a casa després de cinc anys a l'Orient Mitjà. També s'entrevistarà l'exfutbolista del Barça Javier Saviola, minuts abans que el seu amic Leo Messi pugui guanyar la Copa Amèrica. Serà a la final Brasil-Argentina, que es podrà veure en directe a TV3. I es comptarà amb les col·laboracions de Pilar Rahola i Quico Sallés. A les cadires dels periodistes hi haurà Gemma Liñán, Magda Bandera i Ferran Casas. L'actuació musical anirà a càrrec del grup The Tyets, que interpretaran la cançó "Amics, tiets i coneguts".

 • "Preguntes freqüents": acabem temporada amb David Madí, Oriol Mitjà, Prieto-Alhambra i Helena Legido-Quigley
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": acabem temporada amb David Madí, Oriol Mitjà, Prieto-Alhambra i Helena Legido-Quigley

  Últim programa de la temporada de "Preguntes freqüents", presentat per Cristina Puig, per omplir la nit d'informació rigorosa, mirada alternativa i entreteniment vinculat a l'actualitat. Serà amb David Madí, exsecretari de Comunicació del govern i de CDC; Oriol Mitjà i Daniel Prieto-Alhambra, epidemiòlegs; Helena Legido-Quigley, investigadora en salut pública; Clara Prats, investigadora del grup BIOCOM, i Maria Gordillo i Pol Serena, dos ciutadans als quals es demanen penes de presó per participar en protestes pel 8M. L'actuació musical anirà a càrrec de Gerard Aledo.

  Últim programa de la temporada de "Preguntes freqüents", presentat per Cristina Puig, per omplir la nit d'informació rigorosa, mirada alternativa i entreteniment vinculat a l'actualitat. Serà amb David Madí, exsecretari de Comunicació del govern i de CDC; Oriol Mitjà i Daniel Prieto-Alhambra, epidemiòlegs; Helena Legido-Quigley, investigadora en salut pública; Clara Prats, investigadora del grup BIOCOM, i Maria Gordillo i Pol Serena, dos ciutadans als quals es demanen penes de presó per participar en protestes pel 8M. L'actuació musical anirà a càrrec de Gerard Aledo.

Anar al contingut