Tardor 2020

Torna "Preguntes freqüents", el programa de TV3 amb la col·laboració d'El Terrat, presentat per Cristina Puig. L'espai líder d'audiència dels dissabtes, estrena la quarta temporada amb la mateixa voluntat de sumar l'anàlisi de l'actualitat política i social amb l'entreteniment.

El "FAQS", en el "prime time" del cap de setmana, repassarà els principals ítems de l'actualitat setmanal amb un punt de vista i un to diferents. Hi haurà convidats de primer nivell, també de l'àmbit internacional. L'espai inclourà diferents registres, els més estrictament informatius, amb entrevistes, cara a cara, debats, però també els més divulgatius amb els col·laboradors i els redactors que explicaran temes d'actualitat a la pantalla gran.

Però "Preguntes freqüents" té una mirada polièdrica i no deixa de banda l'entreteniment. Per aquest motiu reforçarà aquest tarannà amb col·laboradors i actuacions en directe cada setmana. Tampoc no hi faltaran els tradicionals gags del programa, que permeten oferir a l'espectador una visió més interpretativa sobre algun tema d'actualitat.

En aquesta nova temporada continuen col·laborant amb el programa Pilar Rahola i Quico Sallés i s'hi incorporen, entre d'altres, Ernest Folch i Xavier Fina. Com sempre, les cadires del plató les ocuparan periodistes com Neus Tomàs, Ana Pardo de Vera, Bea Talegón, Núria Orriols, Jordi Barbeta, Sara González, Pilar Velasco, Javier Gállego, Anna Grau, Odei A.-Etxearte, Jordi Panyella… El "Preguntes freqüents" omplirà les nits de dissabte d'informació rigorosa, mirada alternativa i entreteniment vinculat a l'actualitat.

Anar al contingut