Tardor 2018

Laura Rosel

Laura Rosel

"Preguntes freqüents" afronta la segona temporada amb l'ambició de créixer i consolidar-se, després d'haver canviat els hàbits dels espectadors els dissabtes a la nit com a programa revelació de la temporada passada. Laura Rosel continuarà portant al plató periodistes de Barcelona i de Madrid per completar les entrevistes als protagonistes més destacats del moment, aprofundir en l'anàlisi de l'actualitat, rematar els cara a cara més buscats i descobrir els personatges més sorprenents.

El programa vol combinar els moments més pausats i transcendents amb els més distesos i amens, convertint l'actualitat en una forma d'entreteniment. Fugint de la tertúlia clàssica, amb el ritme habitual i el mateix tractament visual i gràfic que ha sorprès els espectadors, Laura Rosel continuarà acompanyada per Quico Sallés, Maiol Roger i Pilar Rahola, i afegirà col·laboradors nous a les més de tres hores de directe.

"Preguntes freqüents", un programa de TV3 amb la col·laboració d'El Terrat, continuarà descobrint talents musicals nous i fent anar a dormir tard els catalans.

Durant la primera temporada, el programa va obtenir una audiència mitjana de 367.000 espectadors i una quota del 19,4%. Va liderar la seva franja i va obtenir un índex qualitatiu de 8,7 al panel GfK. El programa va generar molta conversa a les xarxes socials. Durant la temporada es van publicar a Twitter 1,8 milions de missatges sobre els continguts i va ser el desè programa de televisió amb més conversa social a tot Espanya durant la temporada, segons dades de Kantar Media.