Anar a la navegació principal

El monòleg del "FAQS"

el-monòleg-del-"faqs"

Qui diu que l'humor i l'actualitat no es poden entendre? Al "FAQS" tenim els monologuistes que estan disposats a donar un toc d'humor a allò que ens passa. Aconseguiran que ho vegem tot des d'una altra perspectiva?

Actuacions del "FAQS"

actuacions-del-"faqs"

"El FAQS també és sinònim de música; bona música. Si ens seguiu, no només sentireu polítics i periodistes; sinó que també podreu gaudir de diversos grups que actuaran durant l'emissió del programa. Te les reunim a "Actuacions FAQS".

La setmana de Pilar Rahola

la-setmana-de-pilar-rahola

No ha fallat ni un dia i, segurament, no ho farà. Cada dissabte, Pilar Rahola ens porta l'última hora de l'actualitat informativa i ens explica com l'ha viscut ella, en primera persona.

Les FAQS de Quico Sallés

les-faqs-de-quico-sallés

Quico Sallés s'entesta a dir que FAQS vol dir Fake new, Acció, Quicada i Sorpresa. Cada setmana ens en porta exemples.

Entrevista

entrevista

Un país que evoluciona ràpidament en un context local i global té protagonistes que volem escoltar. El curs polític, la cohesió social, la democràcia ciutadana, la seguretat, la cultura del país i els esports portaran al nostre plató els noms del moment.

Cara a cara

cara-a-cara

Matrimonis impossibles; parelles d'idees contraposades, que mai diries que veuries assegudes a la mateixa taula. Un expresident del Barça amb un rei de la televisió a Espanya; una directora de cinema hipster amb un músic activista. Aquelles converses que tots tenim a la feina, a casa o al bar, quan llegim els diaris o veiem les notícies, i en què tothom té un punt de vista diferent.

Esquetx

esquetx

"Preguntes freqüents" comença i acaba amb humor. "Enganxa-t'hi" obre el programa, un esquetx amb Cristina Puig ple de sorpreses i "cameos" inesperats en els escenaris que marquen l'actualitat de la setmana. I tanquem el "FAQS" preguntant-nos si "Hem respost les teves preguntes?"

Cerca vídeos del programa