La moleskine d'en Joaquim Luna

Joaquim Luna amb Laura Rosel a "Preguntes freqüents"

Joaquim Luna amb Laura Rosel a "Preguntes freqüents"

La veu del periodista Joaquim Luna és inconfusible i la seva claredat a l'hora d'explicar les coses, també. Per això, al "FAQS", no ens cansem d'escoltar què ha de dir en Luna sobre tot el que passa durant la setmana.

VÍDEOS

Actuacions del "FAQS"

Actuacions del "FAQS"

Actuacions del "FAQS"

"El FAQS també és sinònim de música; bona música. Si ens seguiu, no només sentireu polítics i periodistes; sinó que també podreu gaudir de diversos grups que actuaran durant l'emissió del programa. Te les reunim a "Actuacions FAQS".

La setmana de Pilar Rahola

Pilar Rahola

Pilar Rahola

No ha fallat ni un dia i, segurament, no ho farà. Cada dissabte, Pilar Rahola ens porta l'última hora de l'actualitat informativa i ens explica com l'ha viscut ella, en primera persona.

VÍDEOS

Les FAQS de Quico Sallés

Quico Sallés s'entesta a dir que FAQS vol dir Fake new, Acció, Quicada i Sorpresa. Cada setmana ens en porta exemples.

Entrevista

Un país que evoluciona ràpidament en un context local i global té protagonistes que volem escoltar. El curs polític, la cohesió social, la democràcia ciutadana, la seguretat, la cultura del país i els esports portaran al nostre plató els noms del moment.

VÍDEOS

Cara a cara

Matrimonis impossibles; parelles d'idees contraposades, que mai diries que veuries assegudes a la mateixa taula. Un expresident del Barça amb un rei de la televisió a Espanya; una directora de cinema hipster amb un músic activista. Aquelles converses que tots tenim a la feina, a casa o al bar, quan llegim els diaris o veiem les notícies, i en què tothom té un punt de vista diferent.

VÍDEOS

Esquetx

Laura Rosel presenta "Preguntes freqüents"

Laura Rosel presenta "Preguntes freqüents"

"Preguntes freqüents" comença i acaba amb humor. "Enganxa-t'hi" obre el programa, un esquetx amb Laura Rosel ple de sorpreses i "cameos" inesperats en els escenaris que marquen l'actualitat de la setmana. I tanquem el "FAQS" preguntant-nos si "Hem respost les teves preguntes?"

VÍDEOS

Cerca vídeos del programa