Anar a la navegació principal

Entrevista

entrevista

Un país que evoluciona ràpidament en un context local i global té protagonistes que volem escoltar. El curs polític, la cohesió social, la democràcia ciutadana, la seguretat, la cultura del país i els esports portaran al nostre plató els noms del moment.

Esquetx

esquetx

"Preguntes freqüents" comença amb un toc d'humor. Un esquetx amb Cristina Puig ple de sorpreses i "cameos" inesperats en els escenaris que marquen l'actualitat de la setmana.

Cara a cara

cara-a-cara

Matrimonis impossibles; parelles d'idees contraposades, que mai diries que veuries assegudes a la mateixa taula. Un expresident del Barça amb un rei de la televisió a Espanya; una directora de cinema hipster amb un músic activista. Aquelles converses que tots tenim a la feina, a casa o al bar, quan llegim els diaris o veiem les notícies, i en què tothom té un punt de vista diferent.

Els amics de la Pilar Rahola

Els amics de la Pilar Rahola
Els amics de la Pilar Rahola

Cada dissabte, Pilar Rahola ens porta l'última hora de l'actualitat informativa al costat de Xavier Fina, Alejandro López-Fonta i Ernest Folch. Ells ens expliquen com ho han viscut, en primera persona.

Les FAQS de Quico Sallés

les-faqs-de-quico-sallés

Quico Sallés s'entesta a dir que FAQS vol dir Fake new, Acció, Quicada i Sorpresa. Cada setmana ens en porta exemples.

Actuacions del "FAQS"

actuacions-del-"faqs"

"El FAQS també és sinònim de música; bona música. Si ens seguiu, no només sentireu polítics i periodistes; sinó que també podreu gaudir de diversos grups que actuaran durant l'emissió del programa. Te les reunim a "Actuacions FAQS".

El monòleg del "FAQS"

el-monòleg-del-"faqs"

Qui diu que l'humor i l'actualitat no es poden entendre? Al "FAQS" tenim els monologuistes que estan disposats a donar un toc d'humor a allò que ens passa. Aconseguiran que ho vegem tot des d'una altra perspectiva?

Cerca vídeos del programa